Nedeljni horoskop za period 02. April 2018. - 09. April 2018.

Ovan
Nalazite se u stvaralačkoj fazi i sa neskrivenim otpimizmom pristupate svakom zadatku koji vam postavlja neko od saradnika. Ipak, pokazaće se da nije uvek sve tako jednostavno kao što izgleda i da vam je u kritičnom momentu neophodna nečija asistencija. U odnosu sa ljubavnim partnerom bolje je da se primirite i da ne provocirate neke situacije koje mogu lako da izmaknu kontroli. Potrudite se da fascinirate blisku osobu na nesvakidašnji način.

Bik
Jasno vam je da od vašeg kompltnog zalaganja i diplomatskog takta zavise konačni rezultati. Važno je da se pravilno nametnete u društvu saradnika ili da istaknete svoje sposobnosti. Nema razloga da prihvatite poslovnu ponudu koja deluje izazovno, ali obećava samo trenutni uspeh. Prija vam pažnja koju dobijate u porodici i u odnosu sa partnerom. Delujete zadovoljno, jer pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim željama i potrebama.

Blizanci
Nalazite se u kreativnoj fazi, ali moraćete da pokažete više sluha i za ideje koje imaju vaši saradnici ili pretpostavljeni. Nemojte zaboraviti da veština prilagođavanja u određenim situacijama donosi najbolji efekat. Potrebno je da se orijentisete ka dugoročnijim interesima, ali i da prihvatite savremeniji trend izražavanja. Važno je da ulivate emotivnu podršku svom partneru i da verno sledite zajedničke ideje. Voljena osoba može da ispuni sva vaša očekivanja,

Rak
U pregovorima koje vodite ovih dana imate utisak kako se sve nalazi u vašim rukama ili pod vašom kontrolom. Želite da se izborite za svoje poslovne interese i za bolje uslove, od velike pomoći su i nove informacije koje dobijate. Pri tome, vodite vrlo aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima ili u elitnom društvu. Stalo vam je da imate dobre emotivne veze ili kontakte na različitim stranama. U ljubavnom odnosu, očekuju vas prijatne promene.

Lav
Sada sve oko sebe posmatrate na pozitivan način, jer imate zanimljive ideje i nalazite se u sjajnoj formi. Potrudite se da primenjujete uspešna pravila u poslovnoj saradnji i da sačuvate kontakte koje imate. Neko će vam izaći u susret prilikom rešavanja finansijskih pitanja. Ispunjeni ste emotivnim zanosom i priželjkujete još lepši odnos sa voljenom osobom. U kombinaciji izražajne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu.

Devica
Ulažete veliku energiju u različite ciljeve koje ste sebi postavili i sve tekuće probleme rešavate u hodu. Imponuje vam podrška koju dobijate u svom okruženju, naročito kada je reč o finansijskim zahtevima. Nema razloga da se pretarano uzbuđujete zbog nekih privatnih događaja, jer uskoro će se sve razrešiti u vašu korist. Voljena osoba ume da vas podstakne na pozitivne reakcije i da u vama pokrene snažne izlive emocija, koje vode ka uzajamnim nežnostima.

Vaga
Postoje brojne obaveze oko kojih ste angažovani i to počinje da vas zamara. Sada je trenutak da zastanete i da prispitate svoje buduće planove, nema razloga da precenjujete lične mogućnosti ili da se izlažete nekoj vrsti rizika. Osetićete veliko olakšanje ili radost nakon iskrenog razgovora sa jednom bliskom osobom. Podstičite kod sebe maštovitost u odnosu sa partnerom, jer svaka ljubavna iskra sa vaše strane donosi obilje zajedničkih radosti i zadovoljstvo.

Škorpion
Pažljivo analizirate kompletnu situaciju na poslovnoj sceni, kako biste u pravom trenutku doneli najbolje odluke ili rešenja. Emotivna inspiracija u vama pobuđuje neke vrlo neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite pažnju svoje okoline. Vaš partner se iskreno trudi da vas usreći na različite načine.

Strelac
Pažljivo ste isplanirali sve poslovne faze, ali postoje i situacije koje zahtevaju dodatni napor ili neki korekcije. Učinite sve što je potrebno kako biste za kratko vreme ispunili svoje obaveze. Neko će vas dobro nagraditi zbog zasluga i istrajnosti. U ljubavnom životu nema potreba da se dokazujete pred partnerom na način koji deluje suviše provokativno. Nemojte činiti stvari koje mogu da stvore dodatno nerazumevanje ili da vas udalje od voljene osobe.

Jarac
Taman kada okončate jedan poslovni zadatak, na pomolu je novi i zbog toga se osećate prilično iscrpljeno. Budite pažljiviji u komunikaciji sa poslovnim partnerima, jer pogrešne informacije i nerazumevanje donose novi problem, samo je pitanje na čiju adresu. Previše ste se oslonili na svog partnera ili na osobu sa kojom se nalazite u emotivnoj vezi i sada se čudite, što stvari idu u pogrešnom pravcu. Nemojte suviše lako poklanjati svoje poverenje, već dobro razmislite o svemu.

Vodolija
Delujete vrlo promišljeno i stalo vam je da pridobijete nečije poverenje prilikom poslovnih susreta ili dogovora. Informacije sa kojima raspolažete za sada ne predstavljaju čvrstu garanciju za poslovni uspeh, ali brzo ćete prevazići svaki rizik koji bi mogao da ugrozi vaše interese. Čini vam se da se polako udaljavate u odnosu sa voljenom osobom. Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih predrasuda u svom razmišljanju i ponašanju.

Ribe
Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju pouzdane kriterijume, ali dovoljno ste snalažljivi da razrešavate sve tekuće probleme. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima. Sve će se promeniti na bolje kada uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.
astrolook.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain