Nedeljni horoskop za period 16. April 2018. - 23. April 2018.

Ovan
U momentima delujete vrlo energično i pokušavate na najbolji način da uskladite različite poslovne interese koje imate. Stalo vam je da sačuvate dobar odnos sa okolinom, ali ne pristajete na nečiju samovolju ili dodatno uslovljavanje. Neko lagano počinje da vas opterećuje, a psihološki i emotivni pritisak kod vas stvara suprotan efekat. U odnosu sa svojim partnerom želite da premostite ljubavni nesklad i da ostarite novu harmoniju.

Bik
Imate utisak da se sjajno snalazite u raznim situacijama, tako da samouvereno odbacujete različite primedbe koje nisu po vašoj volji. Da biste ostvarili sve što ste planirali potrebne su vam pouzdane informacije i nečije posredovanje, posebno prilikom rešavanja nekih finansijkih pitanja. Osluškujte pažljivije poruke ili ono što se dešava u vašoj porodici. Nemojte dozvoliti da vam promaknu neki događaji koji za vašeg partnera imaju važno značenje.

Blizanci
Delujete vrlo energično u raznim situacijama i umete da ostavite sjajan utisak na okolinu. Vaš ritam je teško pratiti i zato pokažite dovoljno sluha za nečija opravdanja. Pokazaće se da poslovni interesi i lično zadovoljstvo ponekad čine idealnu kombinaciju. Nemojte dozvoliti da se vaš partner oseća uskraćeno u bilo kom smislu.

Rak
Važno je da napravite dobru procenu, pre nego što se izjasnite pred saradnicima ili osobama koje na neki način ocenjuju vaše zasluge. Ako nastavite da podtičete dogovore i priširenu saradnju na kraju ćete imati bolje rezultate. Dobro je što okolina na vas ima pozitivan uticaj u svakom smislu. Kada je reč o događajima iz privatnog života izgleda da preuranjeno donosite neke zaključke. U skladu sa svojom prirodom pokažite više optimizma u rešavanju ljubavnih pitanja.

Lav
Delujete vrlo energično i umete da ostvarite niz korisnih ciljeva u susretu sa saradnicima. Potrudite se da okolina ozbiljno shvati vaše ideje kako biste mogli da se oslonite na nečiju podršku. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta i nove ljubavne inspiracije. Emotivni zanos koji osećate u vama pokreće želju za strasnim događajima.

Devica
U pregovorima koje vodite ovih dana imate utisak kako se sve nalazi u vašim rukama ili pod vašom kontrolom. Želite da se izborite za svoje poslovne interese i za bolje uslove, od velike pomoći su i nove informacije koje dobijate. Pri tome, vodite vrlo aktivan društveni život i rado se pojavljujete na javnim mestima ili u elitnom društvu. Stalo vam je da imate dobre emotivne veze ili kontakte na različitim stranama. U ljubavnom odnosu, očekuju vas prijatne promene.

Vaga
Vi imate svoju listu prioriteta i ne dozvoljavate da vas neko ili nešto usporava u aktivnostima koje ste započeli. Ipak, potrebno je da prispitate svoje stavove u dogovoru oko finansijskih pitanja koko biste izbegli eventualne prozivke ili neprijatnosti. U ljubavnom životu čini vam se partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe ili da vam neprekidno postavlja nove zahteve. Potrebno je da napravite emotivnu distancu, pre nego što donesete novu odluku.

Škorpion
Imate dobar uvid u sva aktuelna dešavanja na poslovnoj ceni, jer stalo vam je da sa par preciznih poteza rešite neke važne planove koje ste započeli. Obratite pažnju na mogućnost proširivanja posla u više pravaca o kojima do sada niste ozbiljnije razmišljali. U ljubavnom životu nakon nekih tužnih ili osetljivih momenata, očekuje vas pozitivan obrt. Partner na vas deluje veoma inspirativno i ima veliki uticaj na stanje vašeg rapoloženja. Prijaće vam novafaza bliskosti.

Strelac
Napravili ste pogresnu poslovnu procenu, ali sve propuste ćete ispraviti u hodu tako da vas dodatno očekuju sjajni razultati. Sada je povoljan trenutak da odgovorite na nečiju ponudu o saradnji. Iritira vas saznanje da partner ostaje u uverenju da ima korisnija rešenja i da se bolje od vas razume u niz tema iz zajedničkog života.

Jarac
Prilično ste sigurni u svoje znaje i mogućnosti, dok vaši saradnici nepotrebno podstiču takmičarsku atmosferu. Ipak, to vam neće smetati da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. U većini slučajeva svoje obaveze i zadatke rešavate bolje i efikasnije od drugih. U ljubavnom životu, spremni ste da svom partneru ili osobi koja vam se dopada saopšitete neke važne planove. Nećete oklevati i da se upustite u određeni "izazov" koji nagoveštava zanimljivo emotivno iskustvo.

Vodolija
Nove informacije i svi aktuelni događaji na poslovnoj sceni potvrdjuju vaša ambiciozna očekivanja. Stalo vam je da u poslovnim pregovorima tačno definišete zajednicke odnose, pravila ponašanja ili deobu interesa. Sve ono sto vašem partneru deluje teško ili nemoguće, za vas predstavlja uigranu varijantu emotivnog potvrđivanja.

Ribe
Zaokupljeni ste razmišljanjem o novim poslovnim planovima ili tražite bolje načine da poboljšate svoju ukupnu poziciju. Ponekad je neophodno da preuzmete odgovarajući poslovni rizik u skladu sa zadatom situacijom ili sa odgovarajućim izazovom. Sve češće analizirate svoj ljubavni život i imate ustisak, da se polako udaljavate od jedne bliske osobe. Ne biste želeli da neko izneveri vaša osećanja ili da donesete nepromišljenu odluku o zajedničkom životu
astrolook.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain