One su dokaz da se stil ne može kupiti....

Bez obzira na uspjeh, karijeru, talent, popularnost i debeli bankovni račun, neke slavne dame zaista nikako na zelenu granu s modom
Neke žene su jednostavno rođene sa stilom. Što god da na sebe stave, izgledaju fantastično! I pritom ne mislimo samo na velike hollywoodske zvijezde koje hodaju u skupocjenim krpicama; sigurni smo da i u svojoj obitelji i među prijateljicama točno znaš koje od njih imaju nevjerojatno oko za modu i stil koji oduševljava. Samim time, upravo su te dame dokaz kako novac ne kupuje stil!S druge strane, postoje one, koje bez obzira na svo bogatstvo i slavu naprosto ne mogu složiti dobru kombinaciju. Britney je godinama bila na udaru modnih kritičara koji nikako nisu mogli shvatiti njezin stil pa je potražila pomoć stilista koji joj i danas slažu kombinacije za važne događaje. Međutim, kad su se prije nekoliko dana na Internetu pojavile paparazzi fotke Jessice Simpson, nismo mogli, a da se ne upitamo "di je nestao stil?". Jessica Simpson godinama je poznata kao pjevačica upitnih modnih odabira, a njezin napadni stil odijevanja gotovo uvijek obilježava izrazito dubok dekolte, kratka suknja i puno, PUNO uzoraka! Ovoga puta svilenu "haljinu", koja je ustvari oskudnija od većine spavaćica, iskombinirala je uz čizme iznad koljena i torbu veličine putne avionske prtljage.

Jessica Simpson

Međutim, nismo isključivi. Zaboga, nije Jessica jedina djevojka čiji nas je stil znao ostaviti s upitnicima iznad glave! Mariah Carey definitivno je jedna od prvih koje nam padnu na pamet kad govorimo o ženama s lošim modnim ukusom. Prava je šteta (s obzirom na ogroman glazbeni talent ove pjevačke dive!) da većinu vremena izgleda kao da vikendom pjeva po kafanama.Mariah je zbog svojih modnih kombinacija često bila javno prozivana po američkim tabloidima i već je godinama na listi najlošije odjevenih žena svijeta. Mariah voli šljokice, voli prozirne najlonke, voli bliješteći nakit, vrtoglavo visoke platforme, a najviše voli to sve skupa zajedno...
Mariah Carey

Još jedna američka pjevačica koja često šokira svojim lošim modnim izborom je i Demi Lovato. I ne, ovo nisu outfiti za nastupe - ovo je Demi nosila na glazbene evente. Demi voli prozirno, šljokasto, cropped majice i suludo visoke platforme. Iako je već nekoliko puta javno rekla kako "ne mari za modne kritike", od ove predivne mlade cure zaista u budućnosti očekujemo puno puno više!
Demi Lovato

I za kraj, Ke$ha... Američka pjevačica nikad se nije sastala sa stilom, a bez obzira na to radi li se o paparazzi fotkama ili glamuroznim eventima, uvijek se nekako nađe na listi najgore odjevenih. Ne znamo kako bi točno opisali stil mlade pjevačice, jer je baš... Svakakav!
Ke$ha

Zaključak? Stvarno nije klišej kada kažemo da nekim zvijezdama novac nikada neće moći kupiti stil...
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain