Pristigla nam je Disneyeva kolekcija za morske radosti

Zaboravi na divovske jednoroge i krafnice koji su postali dio morske zabave, na redu su likovi iz crtića koje si gledala dok si bila klinka. Vjerojatno ti Mala sirena ni danas nije mrska pa će te ovi predmeti iz Disneyeve morske kolekcije oduševiti!

Za sve fanove Disney crtanih filmova stiže fantastična vijest - ove sezone će morske radnosti biti još malo bolje i zabavnije. I ne zaboravimo, vratit će nas u djetinjstvo. Ako si mislila kako su veliki luftići s likovima jednoroga hit, što tek kažeš na vodene madrace s likom raka Sebastiana ili ribe Flaundera iz Male sirene?

Možeš ih pronaći u novoj kolekciji The Little Mermaid Pool Party Collection. Kako joj i sam naziv kaže, radi se o neophodnim predmetima za vodene tulume, a osim luftića, u Disneyevoj kolekciji su predstavljeni i još neki sasvim zanimljivi dodaci ljetnoj zabavi.


Moramo priznati da su nas u ovoj kolekciji oduševio trodijelni set držača čaša. Sada ćemo konačno moći uživati u plićaku uz koju čašicu, bez straha da ćemo proliti hladno piće. Isto tako, ako si spremna hodati po plaži sa sireninim repom, ručnik u obliku repa Male sirene idealan je za tebe.

No, to nije sve. Ručniku će neodoljiv dodatak biti sedefaste natikače kako bi tvoj rep od ručnika dobio malo pravog morskog sjaja. Kolekcija je dostupna preko stranice Oh my Disney, a mi smo sigurni kako će brzo biti rasprodana.

I imamo samo još jedno pitanje: gdje se u kolekciji izgubio princ Erik?
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain