Surprise: Pink proglašena najljepšom ženom svijeta

Tradicionalni izbor časopisa People ove je godine sve iznenadio, pa i samu dobitnicu 'titule'
Na iznenađenje mnogih, jer ona je sve samo ne lijepa prema klasičnim standardima ljepote, ugledni časopis People ove je godine najljepšom na svijetu proglasio - pjevačicu Pink!

I dok su prije nje tu 'titulu' nosile Julia Roberts, Nicole Kidman, kate Hudson... sve same holivudske ljepotice, ovogodišnji je izob izazvao brojne reakcije. I dok jedni slave činjenicu kako je lijepo ono što je svakome lijepo te slobodu i neopterećenost standardima ljepote, drugi su ovaj izbor proglasili - smiješnim.

A smiješno je bilo i samoj pjevačici, koja je gostujući kod Ellen Degeneris, objasnila kako je reagirala kada je čula vijest: 'Umirala sam od smijeha. Odmah sam se obratila svima koji su bili sa mnom u prostoriji i pitala ih jesu li ikad pomislili da može bolje od ovoga', otkrila je Pink. Dodala je kako su za 'titulu' zaslužna njena djeca, no zaključila i kako joj se sviđa mijenjanje standarda ljepote: 'Ne mislim da bi 13-godišnju mene bilo briga, ali sviđa mi se kako se stvari mijenjaju. Sviđa mi se kako se percepcija ljepote okrenula naopako. Nema ništa loše u ljepoti i nema ništa loše u unutarnjoj ljepoti. Vanjska ljepota dolazi u različitim bojama i veličinama. Lijepo je što god da je vama lijepo!'

Časopis People na svojoj je naslovnici objavio fotografiju Pink s njezino dvoje djece, petogodišnjom Willow Sage i jednogodišnjim sinom Jamesonom Moonom.

cosmopolitan.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain