Trenerica slavnih otkriva svoju tajnu mršavljenja

Prije nego je Kit Rich postala postala pilates trenericom poznatih i slavnih, bila je samo jedna od nas i pokušavala smršavjeti brojnim rigoroznim, nezdravim dijetama s jo jo efektom. Priznala je za PopSugar kako je patila od poremećaja prehrane i tjelesne dismorfije, dok nije shvatila da radi sve pogrešno.


"Očajnički sam htjela smršavjeti. Pokušala sam sve što su i druge žene, one nenormalne dijete sokovima. Odlazila bi stalno u ekstreme, no to bi me samo odvelo u druge.", kaže Kit.

Nakon godina takvih dijeta, shvatila je u biti što pogrešno radi: vježbala je na način koji nije bio održiv.Kada je konačno otkrila kako vježbati, smršavila je 15 kilograma, a svoja saznanja i mudrost i dan danas dijeli sa svojim učenicima, bilo na privatnim satovima u Los Angelesu, ili u busu za turneju neke poznate osobe iz svijeta glazbe.

Savjet? Neka bude izvedivo.
Kit kaže kako joj je njezina mantra "tri milje (4.8 km) ili 30 minuta, svaki dan" pomogla konačno napraviti odmak od konstantnih variranja težine i kontroliranju svoje težine, bez povratka na staro.

To možeš ispuniti kroz trčanje, hodanje, planinarenje ili vježbanje kod kuće 30 minuta.


"Vjerujem punim srcem da je zlatna sredina ono čega se treba držati, sve preko toga je previše i nije dugoročno", priznaje.

Kao bivšoj atletičarki, ova sasvim izvediva mantra pomogla joj je izvući najbolje iz svojih vježbi dok je pokušavala smršavjeti.Ozlijedila je koljeno i nakon toga se nije više mogla upuštati u preteške i zahtjevne treninge, što ju je dovelo do zaključka kako se tijelo može održati savršenim uz srednju količinu napora svaki dan.

Učiniš li malo za sebe svaki dan, to ti može pomoći održati zdravlje i dostizanje ciljeva u mršavljenju.

"Žene se trebaju osjećati moćno", kaže. "Trebaju na neki način uživati u svemu što rade i da imaju kontrolu nad tim. I zato vjerujem u ovo '3 ili 30' pravilo".
zdravakrava.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain