Venera u Blizancima do 19. maja 2018... Slijedi period zabave, ljubavi i novih početaka

Venera će boraviti u znaku Blizanaca u periodu od 24. aprila do 19. maja 2018. godine. Venera je planeta ljubavi i plodnosti, a Blizanci su znak Merkura koji je bespolna planeta, pa se Venera ne oseća baš najbolje u tom znaku. Takođe, u Devici koja je Merkurov znak, Venera se nalazi na mestu svog pada. Da bismo pospešili dobra dejstva ove pozicije Venere bilo bi dobro raditi sledeće stvari...

1. Družite se
Vreme je da se napusti samodovoljnost i pokrene se komunikacija na svim nivoima. Ova Venera živi za druženje i razmenu ideja koja u budućnosti mogu da dožive realizaciju.2. Razgovarajte više
Venera u Blizancima se oseća prijatno kada razgovara, lepo, razgovetno i na intelektualnom nivou. Bilo da je to usmeno, putem interneta ili telefona, bitno je da se priča. Kratke razmene poruka vas mogu dovesti na naeočekivana mesta, a možda i poneko zaljubljivanje.

3. Čitajte
Kako je vladar Blizanaca Merkur i „hrani“ se informacijama, pa kada Venera kroči na ovu teritoriju pojačava se potreba i želja za čitanjem i upijanjem informacija. Svi znamo da knjige proširuju svest, što ovoj Veneri prija.

4. Plešite
Venera sama po sebi vlada igrom, te ne bi bilo loše da upišete neki kurs plesa ili pak da se angažujete u nekom sportu koji uključuje igru.5. Krećite se
Spremite udobnu obuću i krenite u šetnju pa kud vas put nanese. Ova malo nepredvidiva Venera ne podnosi mirovanje, traži pokret i istraživanje bez najave. Zaputite se na putovanje ako vam to sada odgovara.

6. Ne prekorevajte se
Blizanci su znak dečje igre, pa šta god rekli i učinili zarad svog užitka neka ima primesu dečjeg zanosa. Popustite detetu u sebi.

7. Ne donosite teške odluke u ljubavnim odnosima
Period Venere u Blizancima iskoristite za stvaranje laganije atmosfere u odnosima, ne tražite sad ni od sebe ni od drugih preteranu ozbiljnost. Pa i ako je potrebno da se odlučite između dva muškarca ili dve žene, odložite to za kasnije. Vreme je za zabavu.8. Imajte plan B
Zbog svoje brzopletosti i malo dominantnije nezrelosti ova Venera stvara nekad komplikacije koje zahtevaju dodatni plan za situaciju „šta ako ne uspe?“. Smislite obavezno nešto unapred što može da vas izvuče iz neprijatnih situacija, specijalno onih vezane za međupartnerske odnose.

9. Budite otvoreni
Period Venere u Blizancima iskoristite da prekinete sa predrasudama koje su loše jer uskraćuju neka nova iskustva ili razmenu mišljenja koja otvraju nove vidike. A novih ljudi i ideja nikad dosta.

10. Dodirujte se
Ako nemate koga da zagrlite ili dodirnete rukom baš u trenutku kada vam je to potrebno, dodirujte sebe, zagrlite se koliko možete. Dodiri prstima su opuštajući lek za ovu Veneru.
cosmopolitan.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain