Cool kratke frizurice za tople dane koji nam dolaze!

Prednosti kratke kose, i brojne ideje za novu frizuru
Mnoge žene pogrešno misle kako kratke frizure nisu ženstvene i kako su dosadne i jednolične. Bilo da se radi o kratkom ili dužem bobu, zanimljivim rezovima i zaigranim pramenovima na stranu ili pak o pixie potpuno kratkoj frizuri, mi smo tu da vas razuvjerimo!

Naime, prednosti kratkih frizura su brojne:

1.LAKO IH JE ODRŽAVATI
Odlazak frizeru zbog kratke kose će zahtijevati manje vremena, a nakon tuširanja dovoljno je da ju lagano posušite ručnikom.

2.SPREMANJE TRAJE KRATKO
Jutarnje 4premanje smanjit će se za dvostruko manje vremena. Možete slobodno duže spavati jer je dovoljno da svoju kratku kosu malo oblikujete prstima i frizura je spremna za osvajanje gradskih ulica.3.OTVARAJU LICE
Kratka kosa otvara lice i stavlja ga u prvi plan. Boja vaših očiju i crte lica više će dolaziti do izražaja.

4.NE TREBA VAM FEN
Najljepše je kada kosu možete posušiti prirodnim putem. U odsutstvu fena i pegle za kosu koji svojim vrućim zrakom uništavaju folikule vlasi, vaša će kosa automatski biti zdravija i sjajnija.

5.JEFTINIJI ODLAZAK FRIZERU
Obzirom na malu količinu kose i financijski izdaci kod frizera će se znatno smanjiti. U nastavku donosimo nekoliko ideja kratkih frizura u slučaju da razmišljate o šišanju na kratko, a niste sigurni koje boje i kakav stil odabrati. Ako već imate kratku kosu, a ponestalo vam je ideja, zanimljivi pramenovi, preljev ili dodatni rez na neobičan način može apsolutno osvježiti styling vaše frizure.

6.POSEBNOST
Kao što smo već spomenuli, koji god stil kratke frizure odabrali, jedno je sigurno: u moru vječno popularne dugačke kose, sa svojom kratkom frizurom ćete se zasigurno isticati iz mase i biti originalni i prepoznatljivi.

Ipak, da se ne bi dogodilo da budete nezadovoljni rezultatom šišanja na kratko, prije nego se odlučite na takav korak, svakako se posavjetujte sa svojim frizerom i stilistom oko toga hoće li stil frizure koju odaberete odgovarati vašim crtama i obliku lica.

zena.rtl.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain