Dejvid Bekam u suzama: Nije ni slutio šta mu spremaju na rođendanskoj žurci!

Proslavi se u jednom londonskom restoranu sasvim neočekivano priključio i njihov najstariji sin Bruklin koji trenutno živi i školuje se u Njujorku!Bilo je to iznenađenje koje je tati Dejvidu izmamilo suze na oči, a sve je svojim mobilnim snimila raznežena mama Viktorija. Da je dolazak njihovog najstarijeg sina, 19-godišnjeg Bruklina pravo iznenađenje otkrila je i njihova mezimica, Harper Seven, koju čujemo u videu kako govori: "Nisam znala da dolazi Bruklin!"Pripreme su za rođendan proslavljenog fudbalera trajale danima, a svu je organizaciju na sebe preuzela modna kreatorka Viktorija. Na njenom Instagram profilu mogu se videti fotografije mnogobrojnih poklona koje je porodica spremila za Dejvida, ali i zajednička fotografija iz njihovog doma na kojoj nedostaje samo Bruklin, koji im se pridružio tek u restoranu.

Objavu dijeli bb (@brooklynbeckham)

"Srećan rođendan najboljem tati! Svi te jako mnogo volimo!", stajalo je u dirljivoj Viktorijinoj čestitki.Najslađa čestitka bila je svakako ona malene Harper Seven koja je tati napisala čestitku!

 - Dragi tata, nadam se da ti se sviđa tvoj super poklon. Voli te Harper. Volim te jako, jako puno tata! - napisala je u čestitki malena Harper svom tati!

stil.kurir.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain