Dolazi nam era sklopivih mobitela

Nagađa se kako bi se galaxy note 9 mogao pojaviti ranije nego što se očekivalo. Isto vrijedi i za galaxy S10, kao i za potpuno novi preklopni model galaxy X, piše Forbes.

Samsung bi mogao najaviti novo izdanje svog top modela pametnog telefona galaxy S10 već u januaru iduće godine, nešto prije ili nakon sajma Consumer Electronics Show (SAD). Galaxy X bi mogao slijediti u februaru, nešto prije ili nakon sajma Mobile World Congress (Španija).

Pokažu li se ta predviđanja tačnima, to bi moglo značiti kako će južnokorejski proizvođač tikom iduće godine veći naglasak staviti na galaxy X umjesto na dosad najprodavaniju seriju S.

Takav potez ne bi bio naročito neobičan jer bi galaxy X mogao započeti novu eru sklopivih mobitela i time dati Samsungu značajnu prednost nad konkurencijom.

Galaxy S10 bi trebao napokon dobiti dugo najavljivani čitač otiska prsta u ekranu (što se očekuje i u modelu galaxy note 9), kao i 3D skener lica s kojim se u Samsunu nadaju natjecati s Appleovom tehnologijom Face ID.

Galaxy X bi trebao dobiti tri OLED ekrana, svaki dijagonale 3,5 inča (8,89 centimetara), koje je moguće rasklopiti u jedinstveni ekran veličine onih na tablet računalima ili sklopiti u uređaj manji od većine današnjih pametnih telefona.
oslobodjenje.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain