Kako da nosite visoke potpetice na bosu nogu? Pogledajte!

Sve smo to prošle - baš smo se lepo sredile i super izlazak je pred nama, a onda, ni nakon sat vremena zabave, počne ona bol u stopalima, koja se svakim trenutkom još više pojačava. Zabava, međutim, ne mora da se tu završi, ako isprobaš ovaj trik koji je podelila žena koja se već dugo bavi cipelama i piše o njima, Megan Kliri.

Ona savetuje da kada osetiš tu poznatu bol koju ti uzrokuju tvoje cipele učiniš sledeće: idi u toalet, izuj se i u lavabou pusti hladnu vodu da malo teče po jednoj, a zatim drugoj nozi. Nakon toga, na još vlažna stopala nanesi losion za telo (od sada uvek nosi putno pakovanje u torbici). Nemoj sasvim osušiti noge već ih još malo vlažne ponovo uvuci u cipele.


 "Ovako mogu da ostanem u cipelama još četiri sata i da ne osećam bol. Ipak, mora se samo paziti na to da kad ponovo obuješ cipele, noge ne budu mnogo mokre, samo blago vlažne", kaže Megan.

Objašnjava da ovaj trik deluje jer losion zaključava vlagu u koži, ali i stvara glatki film zbog kojeg će trenje biti manje.

Uživaj u bezbrižnoj zabavi :)
stil.kurir.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain