Kako da u isto vrijeme doživite orgazam

Teško da nešto može nadmašiti osjećaj simultanog orgazma. Proučite ove savjete i dajte se u lov...

1. Sami si malo olakšajte stvari.  Pouzdan način da si priuštite val uzbuđenja je da si milujete klitoris rukom ili vibratorom dok je partner u vama.

2. Naučite ga pročitati. Postizanje simultanog orgazma uključuje i učenje kako interpretirati fizičke reakcije partnera tako da možete osjetiti koliko ste oboje blizu orgazma. Jednu noć, umjesto seksa, skinite se i provedite noć dirajući jedno drugo, ali izbjegavajući grudi i genitalije. Iduću noć ponovite isto, ali uključite grudi. Zatim nastavite s diranjem genitalija, pa prijeđite na oralni seks i na kraju - penetracija.

kako da vas orgazam oboje pokosi u isto vrijeme
3. Naučite zajedno disati. Sinkronizirano disanje može također pomoći u postizanju istovremenog orgazma, a najbolji način je tijekom poze 'žlica'. Neka legne iza vas, obuhvati vas rukama oko vašeg trbuha tako da može osjetiti vaše disanje i prilagoditi mu se. Nakon nekoliko minuta osjetit ćete kako dišete u jednakim ritmovima.

4. Komunicirajte tjelesno. Osmislite svoj kod kako partneru dati do znanja da ste blizu orgazma. Na primjer, jedan stisak ruke mogao bi značiti da ste 80% blizu orgazma, a dva stiska ruke mogu značiti da ste 90% blizu. Diranje grudi ili ugriz usnice može biti znak da ćete upravo svršiti.

5. Vježbajte zajedno. Kegelove vježbe nisu samo za žene. Dečki ih također mogu raditi – i odličan su način da si produlji dostizanje vrhunca, prema tome naučite ga tehniku. Kad osjeti da se približava vrhuncu, neka pokuša s jednom dugom, sporom kontrakcijom uz duboko disanje dok poriv za svršavanje ne splasne.

6. Koristite i ljubavne mišiće. S druge strane, Kegelove vježbe vam mogu pomoći da se približite orgazmu. Kako osjećate da vam uzbuđenje raste, brzo stisnite mišiće zdjelice nekoliko puta. Na taj ćete način izazvati navalu krvi u vaginu, što će izazvati orgazmičke kontrakcije.

7. Držite se pravih pokreta. Nabijanje na njegov penis je tajno oružje kojim ga izazivate da eksplodira. Zato malo usporite i nastavite se pomicati kružnim ritmičkim pokretima.

kako da vas orgazam oboje pokosi u isto vrijeme
8. Trljajte se o njega. S obzirom na to da većini žena treba više vremena da svrše nego muškarcima, iskoristite strateške tehnike predigre da dođete što bliže vrhuncu. Trljanje klitorisa pojačat će protok krvi u vašoj V zoni i dodatno vas napaliti. Prekrižite noge, stisnite ih zajedno i trljajte se o partnerovo tijelo, prste ili vibrator.

9. Izmjenjujte ritam predigre. Usporite njegovo postizanje orgazma kako biste ga uskladili sa svojim, i to tako što ćete kontrolirati količinu ritmičke stimulacije koju mu dajete. Na primjer, izludite ga čvrstim pomicanjem ruke po njegovu penisu, a zatim se, kad se počinje približavati vrhuncu, usporite i prebacite na oralno zadovoljavanje jezikom po glaviću penisa. Na taj ćete način kontrolirati, ali i zadržati njegovo uzbuđenje.

10. Gledajte se. Poze u kojima ste licem o lice jedno drugome i koje olakšavaju kontakt očima pomažu da svršite zajedno zato jer možete vidjeti neverbalne znakove koji ukazuju na to koliko ste blizu orgazmu. I, naravno, povećavaju intimnost.

11. Preuzmite kontrolu. Poze 'djevojka gore' ili 'kaubojka', kad ste nagnuti prema njemu ili dok on sjedi na stolici, a vi na njemu, najbolje su za postizanje simultanog orgazma. Na taj način možete kontrolirati pokrete i ubrzavati ili usporavati tempo prema potrebi.

12. Pali - gasi - pali!
Ako osjetite da je on blizu završetka, a vama treba još vremena, odmaknite se i radite nešto drugo: ljubite ga, priuštite mu oralni seks, izmjenjujte seksi masaže, dirajte se ili mu dajte da vam ljubi grudi. Nakon što se malo 'ohladi', nastavite dalje s penetracijom.
cosmopolitan.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain