Kako imati savršeno tijelo uz 7 obroka dnevno i minimalne kardio vježbe

Dvadesetosmogodišnja australijanka Kamila Akerberg je model i lični trener sa vrlo enobičnim pravilima ishrane. Svako jutro u 5.30 popije „čarobni napitak“, jede sedam puta na dan, a kardio vežbe radi minimalno. Ona tvrdi da intenzivan trening nije presudan za vitku liniju.

„Ako želite da izgubite na težini i dobijete tonus, ne treba da radite intenzivne kardio treninge pet puta nedeljno. Naime, ukoliko nemate dobar volumen mišića, takvim vežbama dobićete mršav, a ne toniran izgled“, kaže Kamila.

Njena preporuka za savršeno tonirano telo su dizanje tegova i treninzi snage.

Kada je ishrana u pitanju, smatra da treba jesti zdravo i ne izbacivati određenu grupu namirnica iz jelovnika.

Objavu dijeli 🌴Camilla Akerberg🌴 (@camilla_akerberg)
Kamila je za „Daily Mail“ otrkila recept za svoj super napitak.
U čašu vode pomeša prah Supergreen, kašičicu jabukovog sirećeta, prah od pšenice, glutamin.

„Ljudi su u zabludi kada misle da moraju da jedu salate i piju vodu da bi došli do željenog cilja. Važno je da je ishrana balansirana i nutritivno raznovrsna, to je važno za dugoročne rezultate. Treba da jedete sveže voće, povrće, dobre ugljene hidrate, zdrave masti“, objasnila je i navela da je njoj upravo masna hrana pomogla da izgubi kilograme.

„Postoje studije koje su pokazale da konjugirana linolska kiselina zaista pomaže u gubitku masnoće. Ona pomaže da smanjite konzumaciju kalorija, ubrzava sagorevanje masti i sprečava gomilanje masnoće u telu. Pomaže i u izgradnji mišića“, kaže Kamila.
zenskikutak.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain