Ljetni must have: Tropsko iskušenje sa mirisom kokosa


Pastelno narančasto pakiranje s crnim detaljem drugačije je od Maybelline maskara na kakve smo navikli. Isto vrijedi i za njenu unutrašnjost… Zašto? Pročitaj više u tekstu koji slijedi.

Tekstura Maybelline Total Temptation maskare je kremasta, ni previše suha, ni previše tečna. Formula sadrži ekstrakt kokosa, a sama maskara ima suptilan i istovremeno predivan miris (što je za mene prilično iznenađujuće). Lako se nanosi u više slojeva (dok se ne osuši), čime postižemo željeni efekt volumena.

Maybelline Total Temptation maskara ima klasičnu četkicu s neravnomjerno raspoređenim dlačicama koje su čvršće, skoro tvrde, što omogućava da prilikom nanošenja trepavice lijepo rasporedimo i počešljamo. Vjerojatno baš zbog toga maskara ne ostavlja grudice na trepavicama.

Dakle, maskara trepavice lijepo razdvoji, ne ostavlja grudice, a pri tom sasvim uspješno daje volumen. Optički produžava trepavice, a istovremeno im daje volumen. Dodatan plus ove maskare predstavlja činjenica da trepavice ostavlja mekima, ne mrvi se i ne razmazuje.

Maybelline Total Temptation je potpuno beauty iskušenje ove godine. Sigurno možemo očekivati još nekoliko zanimljivih novih make-up proizvoda, ali vjerujemo da će i ova maskara uvjeriti mnoge.
make-up.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain