Ljubavni horoskop za period 07. Maj 2018. - 14. Maj 2018.

Ovan
Pozicija planeta u vama budi “vrele” želje i potpunu zabavu, zbog čega ćete prave dane u ovom periodu tome u većini slučajeva i podrediti. Dok će kod pojedinih pripadnika ovog znaka koji su u vezi romantika igrati glavu ulogu, kod onih slobodnih će sve biti u znaku provoda i skoro savršenog flerta koji i te kako prija. Imaćete neverovatnu sposobnost da privučete koga kod poželite, što će svaki novi dan samo još dodatno ulepšati.

Bik
Dobro odmerite reči u komunikaciji sa partnerom, jer tokom ovog perioda svaki razgovor može da se pretvori u raspravu ili sukob mišljenja, pa ako ne pripazite, lako može doći do raskida koji verovatno ne želite. Trenutni zvezdani aspekti vam nisu naklonjeni, zato, ako nemate ništa lepo da kažete, bolje ćutite. Srećom, ovakva konstelacija neće dugo trajati. Oni koji imaju loše aspekte u natalnoj karti biće u prilici da preurede život. Otvorena su vam vrata za promene, selidbe. Neki će odlučiti da stvore porodicu, drugi će iz nje otići. Kod većine mladih parova koji sada planiraju zajednički život biće protivljenja jednog od roditelja, pa su mogući sukobi i svađe. Oni koji su dugo u braku moraće da naprave neki kompromis, ako žele da sačuvaju brak i ispoštuju roditelje.

Blizanci
Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečije ponašanje i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Emotivni zanos ponekad treba kontrolisati, obratite pažnju na nečije komentare. Sve ima pravi smisao, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu. Suočavanje sa istinom predstavlja rasterećenje i najavljuje dobar početak. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

Rak
Ovih dana pratiće vas kvalitetne ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekom izrazite ljubav. Neki će povremeno osećati nedostatak dešavanja, pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekom.

Lav
Delujete uznemireno u nečijoj blizini i to predstavlja pozitivan ljubavni predznak. Neko utiče na Vaš nespokoj ili zadovoljstvo, u onoj meri koliko delujete inspirativno na tu osobu. Budite korektni prema svom ljubavnom partneru, jer talas nerazumevanja može da Vam stvori nove probleme koji će Vas udaljiti od zajedničkih planova. Nemojte previše iskušavati nečije stpljenje ili emotivno poverenje. Lako je pogrešiti, a teško je sačuvati prave vrednosti. Prijaće Vam akitivna uloga u društvenom životu i jedno neobično poznanstvo. Ako doživite neki vid emotivnog razočarenja, osvrnite se ka vedrim temama i osobama koje u Vama podstiču želju za afirmacijom. Lepo je kada želite, da ostvarite sve što Vam se nalazi u srcu i duši.

Devica
Ako ste u vezi: Bićete pod uticajem bračnog ili emotivnog partnera. On će vam biti podrška u svakoj prilici. Vi nećete pokazivati svoje slabosti ali će vaš partner moći da vidi jasno kada ste kako raspoloženi, šta vam stvara nelagodu, kada ste pod pritiskom i iscrpljeni. Umeće da se u tim situacijama postavi adekvatno i ulije vam novu snagu, za šta ćete mu biti zahvalni. Bićete voljenoj osobi privrženi i nastojaćete da vaš brak ili emotivnu vezu postavite na čvršće temelje, mada nećete uvek naći pravi način da svom partneru pokažete koliko vam znači podrška koju vam pruža. Razmatraćete zajedničke ciljeve i praviti zajedničke planove. Potrebno vam je više razgovora o raznovrsnim temema.
Ako ste slobodni: Postoji neko ko vam je duže vreme u mislima i ko je osvojio vaše srce. Sve što ranije niste bili iz bilo kog razloga u mogućnosti da učinite kako biste toj osobi prišli i pokušali da privučete pažnju, učinićete to tokom ovog perioda. U tome ćete imati više uspeha u drugoj polovoni. Biće vam potrebno više vremena i strpljenja ali će vam se uloženi napor i strpljenje isplatiti. Druga osobe će početi da vas primećuje sa simpatijama. Nova veza je na pomolu.

Vaga
U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti. U ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom delujete vrlo energično. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu i ponašanju, ili o situacijama u kojima ste ostavili zapaženu ulogu. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju dobijate. Imate želju da se nametnete u nečijem društvu i vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti. Priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na priliku koja Vam se nudi. Ako se nalazite u ljubavnoj ili bračnoj vezi, očekuje Vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe da se dokazujete na nekoj drugoj strani, osim ukoliko sumnjate u budućnost svoje veze. Ako ste mladi ili slobodni budite dovoljno taktični, sačekajte na novu ljubavnu priliku koja dolazi iznenada.

Škorpion
U idućim danima vi ćete najverovatnije biti srećni i zadovoljni. Nekima će se činiti kao da imaju krila. Sa voljenom osobom biće spremni da delite ama baš sve. Male brige biće zanemarljive. Oni koji su još sami neka izlaze što češće mogu.

Strelac
Delujete napeto u ljubavnom odnosu, ne dopada Vam se psihološki pritisak koji osećate i iritira Vas partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate svog partnera, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje Vas udaljavaju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu. Ukoliko ste slobodni, neko će Vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Izuzetno Vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove«, koje neko ne može da ispuni.

Jarac
Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, unutrašnji impuls Vas navodi da često menjate svoju ljubavnu taktiku. Poučeni iskustvom iz prošlosti ne želite da razočarate u nečiji odgovor i ponašanje. Ponekad naglašene strasti i velike emocije, iznenada mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Ne možete da zanemarite svoje slabosti, koje imate prema određenoj osobi ili nekom vidu ličnog zadovoljstva. Partner očekuje Vašu iskrenu privrženost i odobravanje. Važno je da se pravilno dopunjavate i da pratite zajednički korak. Ako ste mladi ili slobodni, više ste zainteresovani za neformalne ili slobodne kontakte nego za emotivno vezivanje. Imate utisak da neko nema dovoljno sluha za Vaše emotivne potrebe. Potrebna Vam je osoba sličnih afiniteta, koja se nalazi na Vašem emotivnom i duhovnom nivou.

Vodolija
Ukoliko ste u dugoj vezi, u najavi vam je u ovoj nedelji jedno veće iznenađenje od strane partnera, koje će izvesti vašu vezu iz rutine u koju ste upali. Vrlo je verovatno da ćete sam kraj nedelje dočekati u toplom zagrljaju voljene osobe na jednom vrlo nesvakidašnjem mestu. Moguće je da će vas partner iznenaditi putovanjem ili izlaskom na mesto koje ste želeli da posetite. Svakako, događanja u ovoj nedelji učvršćuju vašu vezu. Slobodne osobe će biti fascinirani osobom koja ima, vrlo izazovno ponašanje i vrlo sumnjiv moral. Ne osećate bilo kakvu unutrašnju prepreku. Bilo kakve moralne norme ste totalno odbacili. Možda ste to i sa punim pravom učinili. Jer, navala adrenalina u ovoj nedelji je tolika da bi bila velika šteta ne prepustiti se izazovu i ne iskoristiti ove dane za potpuno uživanje. Vi ćete zavoditi, ali i sami ćete biti zavedeni, što će vam i te kako prijati.

Ribe
Kad ste se već navikli da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali.
astrolook.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain