Novi Instagram trend - Toblerone tunel

Emil Ratajkowski i Kendall Jenner pokazale su ga (nenamjerno?) i odjednom ga svi žele imati – toblerone-tunel. Ne, nema nikakve veze s čokoladom…

O čemu je riječ? Naime, Toblerone tunel zapravo je naziv novog trenda na Instagramu za uvlačenje donjeg dijela bikinija u sredinu stražnjice kako bi podigao stražnjicu, a ženi bi ispod ostala „rupa“ među nogama u obliku trokutića – taman da se kroz nju provuče čokolada u obliku trokuta (zato i naziv „Toblerone“).Objavu dijeli Toblerone Tunnel Official (@tobleronetunnel)

Što je potrebno za to? Pravi položaj i mršavo tijelo. OK, za razliku od raznih suludih „izazova“ na Instagramu, ovdje barem ne treba gladovati. Međutim, ideja nam se ne čini manje suludom. Stručnjaci upozoravaju da bi ovaj trend mogao - osobito kod mladih djevojaka – imati negativan utjecaj na samopouzdanje i doživljaj vlastita tijela.

Objavu dijeli Toblerone Tunnel Official (@tobleronetunnel)

Umjesto da zatežemo gaće i stavljamo fotografije stražnjica na Instagram, radije ćemo slaviti raznolikost i ljepotu naših tijela – onakvih kakva jesu. A „Toblerone“ – radije ćemo ga staviti u usta nego među noge.

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Objavu dijeli Toblerone Tunnel Official (@tobleronetunnel)

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain