Odijelima branda Mateyaneira nećete moći odoljeti

Nakon kolekcije CUT koja je obilježena ženskim odijelima u crnoj boji MATEYANEIRA ponovo, u četvrtoj kolekciji po redu, stavlja fokus na odijela no ovog puta u jakim bojama i dizajnom koji je prilagodljiv različitim stilovima i prigodama. Kolekcija pod nazivom 222 predstavljena je na Bipa Fashion.Hr i Ljubljana Fashion Weeku ovog proljeća. Iako je brand zadržao svoju već prepoznatljivu strogu formu, ovog puta krojevi su obilježeni strukiranom, X formom.

„Ostavile smo dosta prostora za individualni pristup u stiliziranju modela, koji se na prvi pogled može učiniti jednostavnim, s minimalističkim pristupom, međutim mnogo je detalja koji se pojavljuju i koji je definiraju.", komenitrala je Neira.Kroz svoj rad najviše potenciraju kvalitet odijela rađenih po mjeri i vrsno majstorstvo u izradi, kombinirano sa suptilnom seksipilnošću krojeva. Modeli ove kolekcije su inspirirani stilom osamdesetih i dizajnericama najdražom ikonom tog perioda, princezom Dianom, odnosno njenim privatnim stilom koji je obilježen sakoima naglašenih ramena, setovima odijela koji slave ženstvenost, ali ujedno imaju i dozu neobaveznosti, te hlačama visokog struka. Kolekcija 222 gradira se od modela u bijeloj i crnoj boji, preko akromatskih dezena do jakih nijansi upadnih boja.
„Na editorijalu je radio naš već uhodani team- fotografija Franjo Matković, kosa Mijo Majhen, make up Dajana Pajkić, a zaštitno lice nove kampanje je predivna Laura Kvartuc iz agencije Midikenn." - nadodala je Mateja.

Nakon nešto više od godinu dana koliko su zastupljene na modnoj sceni Hrvatske i regije, Mateja i Neira konačno otvaraju vrata svog studia i showrooma u ulici Primorska 14, u Zagrebu, gdje ćete moći pogledati sve modele iz dosadašnjih kolekcija. Sve informacije i rezervacije termina možete napraviti putem njihovih Facebook i Instagram profila.

modamo.info

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain