Pet pokazatelja da si veoma dugooooooo "solo"

Kada dugo nemaš partnera, izgubiš osjećaj kako je to biti u vezi. Ponekad si možda i zbunjena jer ne znaš što točno želiš i čak niti ne osjećaš potrebu biti s nekim. Evo nekih pokazatelja da si predugo sama i da moraš razmisliti što zaista želiš. .

Imaš niske ili visoke kriterije
Kada počneš snižavati kriterije i raditi kompromise prilikom izbora partnera, to je siguran znak da si predugo bila sama. No, često se dogodi i da nakon nekoliko veza stvoriš kriterije koji nisu povoljni za dugoročnu vezu. Primjerice, u pronalasku partnera te može sputavati to što više ne želiš dijeliti svoj životni prostor.

Negativna si po pitanju veza
Uporno misliš i govoriš da veze nisu za tebe. To što nisi pronašla pravu osobu ne znači da trebaš na veze gledati negativno i misliti da ti jednostavno nisi za vezu.

Previše razmišljaš i analiziraš prethodne veze
Zanima te emotivni status tvojih bivših partnera ili neprestano zalaziš na mjesta na kojima bi mogla sresti svog bivšeg. U mislila bi i dalje htjela biti s njim. To može biti loš znak jer si i dalje vezana uz bivšeg iako već dugo niste u vezi.

Nedostatak samopouzdanja
Počinješ gubiti samopouzdanje i ne osjećaš se privlačno. Zato što dugo nisi imala partnera, počinješ se pitati je li sve u redu s tobom i tvojim izgledom, ali i osobnošću.

Guraš muškarce od sebe
Moguće je da si postavila zid oko sebe, a čime ne dozvoljavaš nijednom muškarcu da ti se približi. Možda si u prošlosti imali neka loša iskustva u ljubavi, ali ne dozvoli da to utječe na tvoj život i buduće veze.
zdravakrava.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain