Pilates vježbama do ravnog, lijepo oblikovanog trbuha

Isprobajte Blogilates vježbe koje ciljaju na mišiće donjeg dijela trbuha!

Ravan trbuh, vitke noge, oblikovane ruke i leđa – tko ne bi ovako htio izgledati ovog ljeta? Nažalost, jedan od kritičnih dijelova tijela svakoga od nas, pa i onih vitkih, je problem donjeg dijela trbuha koji uvijek ima barem malo ‘viška’.Crop topići, haljine uz tijelo – ljetne kombinacije nalažu da na plaži i festivalima moramo izgledati apsolutno besprijekorno, a salo na trbuhu koje nam pogoršava držanje nikako nije privlačno. Kako bismo ljeti mogli uživati u otkrivajućim prozračnim outfitima, potrebno je održavati liniju ne samo ljeti, već cijele godine.

Ipak, nikada nije kasno za zdrave navike te vas danas savjetujemo; isprobajte video Cassey Ho s fitness programa Blogilates. Tijekom korištenja vježbi inspiriranih pilates tehnikom koje su svakako izazovnije nego što izgledaju, ova virtualna instruktorica će nas već u nekoliko tjedana redovitog vježbanja i rada na abdominalnim mišićima dovesti do primjetne razlike.


Ljeto je idealno vrijeme za prihvaćanje zdravih navika, ne samo u smislu vježbi već i prehrane. Obilje sezonskog voća i povrća kojim možemo začiniti svaki obrok, kao i generalno smanjiti ljetni apetit, pomoći će nam da baš sada uhvatimo dobre temelje zdravog načina života.
elle.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain