Preslatko: Prve slike malog princa Louisa i princeze Charlotte

Kensingtonska palata pustila je u javnost prve slike malog princa Louisa. Pogledajte kako kraljevska beba “pozira” uz sestru Charlotte.

Fotografije princa Louisa i princeze Charlotte slikala je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton, a objavila ih je Kensingtonska palata.

Prva fotografija prikazuje malog princa obučenog u potpunosti u bijelo. Ne gleda u kameru, već zaintrigirano posmatra nešto drugo dok je udobno smješten na bijelom, čipkastom jastuku u Kensingtonskoj palati.  Još se ne može tačno utvrditi na koga liči, a fotografija je snimljena samo tri dana nakon njegovog rođenja.

Na drugoj je fotografiji i princeza Charlotte. Charlotte je proslavila 3. rođendan, a na fotografiji drži i nježno ljubi svog novorođenog brata u čelo.

Ovo je prvi put da je svijet dobio priliku da vidi novog princa izbliza. Louis je peti u poretku za tron, nakon Charlotte, zahvaljujući pravilima iz 2013. po kojima spol više ne određuje mjesto u poretku.


Palata je u opisu kratko zahvalila javnosti na lijepim željama koje su članovi kraljevske porodice dobili povodom rođenja princa Louisa i rođendana princeze Charlotte. Dodali su kako je fotografije snimila Kate Middleton, a ne službeni fotograf kao inače.
ljepotaizdravlje.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain