Ruski "eliksir mladosti"!

Tradicionalna ruska medicina ima mnogo različitih recepata i mješavina koji pomažu organizmu iznutra i izvana.

No, jedan od najboljih i najučinkovitijih recepata svakako je napitak pod nazivom „eliksir mladosti“. Radi se o čaju koji se lako i brzo priprema, a najbolja stvar u tom receptu je da trebate samo 4 biljke da biste ga napravili.

Rusi tvrde da ćete redovitom konzumacijom ovog napitaka izgledati i do 20 godina mlađe! Također, ovaj eliksir pomoći će vam u ubrzavanju procesa mršavljenja jer ćete brže topiti masne naslage. Osim toga, očistit će vaše tijelo od svih štetnih toksina i zaštititi srce, jetru i bubrege.

Drugim riječima, ruski „eliksir mladosti“ poboljšat će vaše zdravlje općenito! Velika prednost je što je ovaj recept vrlo jednostavan za izradu, trebate samo vruću vodu i biljnu mješavinu breze, kamilice, korijandera i smilja.

Prvo pomiješajte sve navedene biljne sastojke, pohranite ih u staklenu posudu i dobro zatvorite. Za čaj koristite 2-3 žličice mješavine i prelijte ju kipućom vodom. Ostavite sa strane oko 20 minuta, zatim procijedite i pijte dok je toplo.

Pazite da polovicu ovog napitka popijete ujutro, na prazan želudac, a drugu polovicu otprilike 2 sata nakon večere. Poslije toga nemojte konzumirati više ništa.
centarzdravlja.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain