Smoothie po receptu Jennifer Aniston

Jennifer Aniston velika je zagovornica zdrave prehrane. Iako voli eksperimentirati s okusima, vjerna je jednom ukusnom doručku. U pitanju je smoothie bez kojeg glumica, kako sama kaže, ne može zamisliti početak dana.

Ističe da je ovaj napitak odgovoran za njezinu liniju i blistavu kožu, a ono što ga čini posebnim je i njegov bogati, kremasti, čokoladni okus u kojem će uživati svi.

Želite li isprobati čarobni smoothie s potpisom Jennifer Aniston, donosimo recept koji možete izmiksati u samo nekoliko minuta.RECEPT ZA SMOOTHIE S POTPISOM JENNIFER ANISTON:

Sastojci:
- 1 šalica čokoladnog bademovog mlijeka
- 1 šalica zamrznutih trešanja
- 1 žlica proteinskog praha (okus kakaa)
- 1/2 žlice maca praha
- 1/4 žlice mineralnih kapi
-1/2 zamrznute banane
- 1 šaka borovnica
- 2 do 3 kapi stevije
- 5 badema

Jennifer Aniton ističe kako je ovaj smoothie odgovoran za njezinu liniju i blistavu kožu, a ono što ga čini posebnim je i njegov bogati i kremasti okus.


Priprema:
U blender dodajte bademovo mlijeko, mineralne kapi i steviju. Potom dodajte bademe, voće, maca i proteinski prah. Sve sastojke dobro izmiksajte te napitak prelijte u čašu. Smoothie pijte ujutro na prazan želudac

SAVJET PLUS:

- bademovo mlijeko možete zamijeniti običnim kravljim ili pak mlijekom po svom ukusu

- mineralne kapi i proteinski prah mogu se kupiti i kod nas, ali smoothie možete napraviti i bez njih te recept prilagoditi vlastitim željema
zadovoljna.dnevnik.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain