Victoria Beckham izazvala salve oduševljenja svojih pratitelja... Pogledajte zašto!

Iako je danas uspješna dizajnerica, Victoria Beckham svoju je planetarnu slavu stekla u britanskoj pop grupi Spice Girls. Nakon što je njezina najmlađa kćerkica Harper pokazala svoje vokalne sposobnosti, isto je napravio i njezin 13 – godišnji sin Cruz, a ponosna mama nije se mogla suzdržati pa je na svom Instagram profilu objavila video clip koji je u rekordnom roku postao viralni hit….

Victoria Beckham, modna kreatorica i majka četvero djece uspješno balansira između karijere i obiteljskog života kojeg dijeli sa svojim suprugom Davidom Beckhamom, bivšim engleskim reprezentativcem. Unatoč svjetskoj slavi, par na svoju djecu pokušava prenijeti istinske životne vrijednosti te se u odgoju vode po načelu potpune slobode izbora kada je riječ o budućim karijerama njihove djece; 19-godišnjeg Brooklyna, 15-godišnjeg Romea, 13-godišnjeg Cruza i 6-godišnje Harper.

Nakon što je najmlađa članica poznate obitelji pokazala svoje vokalne sposobnosti, Vicky se pohvalila i kako bi njezin sin Cruz mogao krenuti maminim stopama koja je svoju planetarnu slavu stekla u popularnoj britanskoj grupi Spice Girls.

Video koji je Posh objavila na svom Instagram profilu, u rekordom je roku postao viralni hit, a nakon što ga pogledate postat će Vam jasno i zašto.
cover.style

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain