Diana Morić: Atraktivna plavuša motivira žene da budu jake i žive zdravije


Fitness trenerica iz Srbije Diana Morić privukla je pažnju korisnika Instagrama gdje njen rad prati više od pola miliona ljudi. Atraktivna plavuša motivira veliki broj žena iz regije, ali i svijeta, da vode zdrav život i budu jake, ne samo tjelesno već i duševno.

Njena neobična priča kreće nakon povrede koju je zadobila tokom takmičenja u judou kojim se bavila dugi niz godina. Osvajala je veliki broj medalja u Evropi i svijetu i nosilac je nacionalne penzije, pa za sebe u šali kaže kako je penzioner."Fitnessom sam se počela baviti sasvim slučajno, rekla bih igrom nesretnih okolnosti. Povrijedila sam oba koljena na takmičenju u judou, pokidala sam ligamente i poslije silnih operacija počela sam da snimam svoj oporavak. To sam postavila na svoj Instagram profil i žene su u tome pronašle motivaciju. Desio se boom! Taj dan me je zapratilo oko 50.000 žena s Balkana. Dvije godine kasnije imam više od pola miliona pratilaca", kazala je Morić.

Lepotice moje ❤️🙋‍♀️ Nadam se da danas odmarate u vasim domovima i da ovog momenta razmisljate kako cete odraditi trening😁 Znam da vam cesto zafali motivacije , ali zato sam ja tu da vas inspirisem da svakodnevno trenirate i brinete o sebi i svom zdravlju! Za danasnji trening vam je potrebna samo jedna stolica 💥 Budite vredne stolicu u ruke i pratite me 💥 👙@missfireswimsuits Hello my beauties 🙋Today we have a phenomenal training that you can do wherever you are! You need only one chair 😁 Tag your best friend and motivate her so she can do this training! For more information about the fitness program, DM me ❤️ 👙@missfireswimsuits Hola mis bellezas 🙋Hoy tenemos un entrenamiento fenomenal que puedes hacer donde sea que estés! Solo necesitas una silla 😁 ¡Marca tu mejor amiga y motívala para que pueda hacer este entrenamiento! Para obtener más información sobre el programa de ejercicios, DM me ❤️ 👙@missfireswimsuits
Objavu dijeli DIANA MORIC (@diannafitness)

Diplomirala je na Poljoprivrednom fakultetu, smjer Fitomedicinu, ali radi kao fitness motivator. Svakodnevno vježba minimalno 30 minuta, a sve svoje treninge objavljuje na Instagramu kako bi s njom mogle vježbati žene iz cijelog svijeta.

"Da biste imalo tijelo kakov želite morate vježbati barem 30 minuta dnevno i regulisati ishranu. Imam i profil na kojem postavljam zdrave recepte i tu me prati 100.000 žena", kazala je.

Dobro jutro drage moje fitnessice🙋‍♀️ Zelim da i na vas prenesem to da treniranje treba da bude sastavni deo vaseg zivota! Da to bude rutina koju radite svakodnevno kao sto doruckujete! Ja cesto putujem i nemam bas prilike da vezbam u hotelskim sobama jer neke od njih nisu bas prostrane, a onda ja to uradim gde god se nadjem 😂 Trenirajte ma gde god se nalazite bas kao i ja i uvek cete biti u top formi! Znam da ce mnoge od vas sada reci ,jao ja nemam volju! Kako da dobijem volju?! Lako! Ne razmisljajte!!! Vec samo krenite da vezbate💪 I ja kad bih razmisljala nikad ne bih pocela sa treningom 😂 Znaci mozak na off i izaberete video sa mog profila i jednostavno pocnete da vezbate 💪 Neka ovaj video bude vasa danasnja inspiracija i motivacija ❤️ Taguj svogju najbolju projateljicu,sestru,mamu i time motivisi i nju da danas trenira 👏💪 👙 @nakitprincess
Objavu dijeli DIANA MORIC (@diannafitness)

Njen dan je ispunjen. Trenira, snima se, fotografiše, a pokrenula je i svoju fitness kolekciju pod nazivom"Dianna Sport"."Proteklih godinu dana sam provela u kreiranju ove kolekcije. Mnogo crtam jer me to ispunjava. Također, mnogo vremena provodim sa svojim prijateljima", rekla je Morić.

Ukoliko želite da pratite rad ove atraktivne fitness trenerice, to možete učiniti putem Instagrama i njene web stranice.
klix.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain