Beyonce pokazala fotke na kojima je potpuno gola


Beyonce i Jay-Z trenutno su na zajedničkoj turneji.

Očekivano, slavni par priredio je spektakl za svoje obožavatelje koje, osim odličnim scenskim nastupima i njenim "ubojitim" outfitima, časte i nikad viđenim fotografijama iz njihova privatnog života koje ovih dana posebno zabavljaju javnost.

Vizuali s njihova prvog nastupa na turneji pokrenuli su glasine o tome da je par u tajnosti obnovio bračne zavjete, zbog dosad neviđenih fotografija s vjenčanja, na kojima su i sva njihova djeca, odnosno 6-godišnja Blue Ivy i 11-mjesečni blizanci Rumi i Sir.

No na svojem posljednjem nastupu par je podijelio još intimnije privatne fotke. Na jednoj od njih Beyonce leži u krevetu samo u tangama, dok Jay-Z pored nje puši cigaru, a na drugoj su oboje potpuno goli.

Objavu dijeli Hip Hop N More (@hiphopnmore)
Beyonce je potpuno gola i na još jednoj fotki s turneje na kojoj ulazi u ocean.

Objavu dijeli Beyoncé Giselle Knowles Carter (@beybsasha)
Očekivano, gola Beyonce u kratkom je roku postala hit na društvenim mrežama, gdje su obožavatelji koji su bili na koncertu objavili fotografije, a mnogi su u komentarima prozvali Kim Kardashian da ih pokuša nadmašiti. Naš omiljeni komentar je jedan u kojem piše da je jedino što sada preostaje Kardashianki da objavi snimku rengena.
index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain