Bijela je definitivno boja ljeta


Iako nas od službenog početka nove sezone dijeli još nekoliko dana, ljeto je već stiglo na gradske ulice i pješčane plaže. Osim visokih temperatura, početak ljeta obilježit će i nova garderoba unutar koje će se spojiti svi oni omiljenih ljetni modnih favoriti i najnoviji trendovi. Od romantičnih i prozračnih haljina do udobnih i laganih hlača i bluza, ljetne komade i ove su godine stvorili najlaganiji materijali najraskošnija paleta boja i uzoraka. I dok će nas modeli obojani onim jarkim bojama i vibrantnim uzorcima osvojiti na prvu, jednostavnost, elegancija i istovremeno suptilni i efektni izgled koji stvara bijelu boju istaknut će kao naš apsolutni favorit.

NIJANSE BIJELE STVARAJU NAJBOLJE LJETNE KOMBINACIJE
Od jednostavnih haljina i prozračnih lanenih komada do bijelog T-shirta i bijelih traperica kao ljetnog izdanja popularnog basic klasika, ljeto će se unutar brojnih kombinacija poigrati jednostavnošću bijele boje. Osim što će se lako kombinirati sa svim bojama i uzorcima te odlično izgledati na osunčanoj puti, bijela je ljetni izbor koji donosi osvježenje unutar ormara.Kako bi izvukli najbolje iz svojih bijelih komada, kombinirajte ih zajedno i stvorite jednostavni all white look primjeren svakom ljetnom danu. Kako će bijela boja unijeti minimalističku jednostavnost u bijele kombinacije, poigrajte se teksturama, siluetama i najnovijim trendovima kako bi im dali zanimljiv izgled.

Jednako poput crne boje i drugih neutralnih tonova, bijela boja je odličan izbor za eksperimentiranje sa spajanjem naizgled nespojivog. Elegantnu ljetnu haljinu spojite s omiljenim parom tenisicama, svilenu košulju s poderanim trapericama, romantične volane s grubom teksturom lana.

Kako na nov i uzbudljiv način kombinirati omiljene bijele komade koji se već nalaze unutar vaše ljetne garderobe? U nastavku vam donosimo ideje kako one najjednostavnije ljetne modele u bijeloj boji pretvoriti u neodoljiv ljetni look.
Objavu dijeli Mary Lawless Lee (@happilygrey)Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)


Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)


Objavu dijeli Débora Rosa (@deborabrosa)Objavu dijeli Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_)

Objavu dijeli Tine Andrea (@tineandreaa)

Objavu dijeli M Λ T I L D Λ (@matildadjerf)
Objavu dijeli Débora Rosa (@deborabrosa)
Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Objavu dijeli Jacey Duprie {Damsel in Dior} (@jaceyduprie)


Objavu dijeli 💃🏻Sara (@collagevintage)


Objavu dijeli Mija by Mirjam Flatau (@mija_mija)


Objavu dijeli 💃🏻Sara (@collagevintage)


Objavu dijeli Figtny (@figtny)
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain