Cekeri su postali modni hit, a ovo su naši favoriti


Nekoć su naše bake i mame s cekerima vikendom odlazile na tržnicu po svježe namirnice. Danas su oni postali modni hit koji možeš vidjeti svuda oko sebe

Cekeri su cijeli život oko nas. Od tržnica gdje ih i dan danas prodaju žene koje su ih same izradile, pa po novome i u dućanima. Do ove godine uglavnom su se nosili  za plaže. Instagram nam je bio prepun šarenih cekera koje izrađuju mali homemade brendovi. Od ove godine s plaža su se preselili na ulice grada. Jednostavno postali su hit. Možda i ti pronađeš neki koji će ti se svidjeti pa se nećeš odvajati od njega.

OKRUGLI


Simpatične torbe na prvu podsjećaju na podloške za stol ili pak na šešire. S takvom torbiom istaknut ćeš se u gradu iz mnoštva klasičnih torbi. A osim u rukama, možeš je nositi i preko ramena - izgleda kao gramofonska ploča!

KOŠARE

Nalikuju na košare u kojima bi nosila stvari potrebne za piknik. Iako doista djeluje kao da se vraćaš iz nabavke, imaju posebnu retro notu koja se uklapa uz trendi odjeću.

S DODATKOM KOŽNOG REMENA

Ovaj tip je idealan za posao ili pak za izlazak. Male, ali opet dovoljno velike da ti stane sve što ti treba. Kožni detalj će svojom posebnošću torbu, a i tebe izdvojiti iz mase.

VELIKE KAO ZA PLAŽU
S ovim torbama riješila si pitanje gdje ćeš sa stvarima koje ti trebaju za cijeli dan van kuće. Osim za svaki dan, idealne su za plažu jer ti stane u njih sve, od ručnika za plažu i kreme za sunčanje do dobre knjige i boce vode.
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain