David Beckham ostavlja dojam i svojim tetovažama kojih ima preko 50, a svaka od njih ima značenje

David Beckham (43) bivši je nogometaš koji je karijeru započeo još 1991. u Manchester Unitedu i od tada je za Englesku reprezentaciju zabio više od 110 golova. Upoznao je sadašnju suprugu Victoriju Beckham (44) i s njom ima četvero djece. Iako poznat po frizuri njegove tetovaže također ostavljaju dojam, s obzirom na to da ih ima više od 50, što znači da je vrlo česti gost u tattoo salonu.

- On je jedini koji se ne žali na bol, kao da ju ne osjeća samo sjedi mirno i uživa. Idealan je klijent - rekao je njegov tattoo majstor Mark Mahoney (61) koji je s njim imao pune ruke posla jer je nedavno napravio novu tetovažu i to na glavi. Grupaciju malenih planeta na sljepoočnici.

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)
Najviše se ističu tetovaže imena njegove djece. Sinovi Brooklyn (19), Romeo (15), Cruz (13) i kćer Harper (6) česta su inspiracija za Beckhama koji obožava svoju obitelj. Ukupno je pet tetovaža posvećeno upravo njima, a najviše se potrudio ukrasiti ime svoje jedine kćeri Harper s natpisom iznad njezinog imena 'Lijepa dama' i velikom ružom oko imena. Na dlanu ima istetoviran crtež koji je ona nacrtala.

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)
Tri rubina koja ima tetovirana predstavljaju njegova tri sina, koji će se 'u jednom trenutku trebati brinuti za njega dok bude star'. I njegova supruga, s kojom je u braku već 19 godina, dobila je svoje mjesto među njegovim tetovažama. Na desnoj ruci nalazi se lastavica, koja predstavlja užitak života te njezino ime. Za nju je još dodao broj '99' na palcu desne ruke jer su se vjenčali 1999. godine.

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)
Religijske tetovaže također zauzimaju puno prostora na Beckhamovom tijelu, od citata iz Biblije, anđela pa sve do Isusa i njegovog križnog puta, iako nikada nije prakticirao niti jednu vjeru. ‘Perfectio in spiritu’ što znači 'Savršen u duhu' samo je jedan od citata i na drugim jezicima koje ima. Od religijskih značenja još ima veliki križ preko leđa s krilima koji simbolizira zaštitnika njegove obitelji.

Od drugih tetovaža poput konja koji predstavlja upornost i elegantnost pa do citata najviše iz pjesama Beyonce i Jay-Za, čini se kako će mu ponestati mjesta za tetoviranje. Ali uvijek će biti mjesta za još jednu.

24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain