Detalji su veoma bitni: Za vas smo pronašli najbolje ručnike za opušteno letovanje!


Pravim fashionisticama važan je svaki detalj, pa tako i ručnik. Ako si slučajno na to zaboravila, ne brini - pronašli smo najbolje ručnike za opušteno i stajliš ljetovanje!

Ljeto je službeno počelo, a to znači i da je vrijeme za razmišljanje o ljetovanju, plaži, i sunčanju. Sigurno si već pronašla idealni kupaći kostim, opremila se ljetnim haljinicama, sunčanim naočalama, kratkim hlačicama... A što je s ručnikom?! Nije li ručnik upravo jedan od glavnih modnih dodataka i detalja koje svaki dan nosimo sa sobom na plažu i ponosno pokazujemo. Naravno da želimo da je i lijep i funkcionalan. Baš smo se zato bacile u potragu za predivnim ručnicima koji izgledaju kao pravo malo remek djelo!

ASOS i H&M

Šareni prugasti ručnik uvijek nam je jedna od najdražih opcija jer izgleda veselo, ljetno i jako cool. Već se možemo zamisliti na nekoj dalekoj plaži kako ležimo na jednom ovakvom super slatkom ručniku. Plus: pronašli su super cjenovno prihvatljive komade za koje ti ne treba više od 150 kuna, a nosit ćeš ih s veseljem iz godine u godinu.

Dock&Bay

S druge strane, kada je prošle godine poznati brend Majorelle izbacio kolekciju okruglih ručnika u svim mogućim nijansama - odmah smo se zaljubile u njih! Naravno da su ovi ručnici veliki hit i ove godine pa smo morale pronaći njegovu nešto jeftiniju verziju. H&M ima divne okrugle ručnike raznih motiva, a ovaj "limunski" nas je svakako najviše nasmijao!

Majorelle, H&M

Za sve djevojke koje na plažu žele s nekim super zabavnim ručnikom odmah ćemo predložiti genijalne modele u obliku sladoleda. Pronašli smo ih na ASOS-u, a osim sladoleda možeš odabrati i ručnik oblika avokada, čokolade, mjeseca,...

Gift Republic, Big Mouth

U svakom slučaju, kad vidimo ove divne ručnike odmah želimo put plaže! Sve što ti treba u torbi je omiljeni badić, japanke i sunčane naočale - neka sezona godišnjih počinje!

ASOS i Ban.Do
miss7.24sata.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain