Donosimo vam 32 upečatljiva modela hlača za "it" ljetne kombinacije


Izraziti se modom, nikada nije bilo jednostavnije nego ove sezone. Koji god komad odabrali za svoju ljetnu garderobu, on će bez sumnje mnogo govoriti, a možda najbolji primjer su hlače koje su u trendu ove sezone, obogaćene najljepšim proljetnim bojama i printevima.

Hlače su doista postale onaj ‘statement’ komad odjeće za koji možda uopće niste pretpostavljali da bi mogao postati okosnica vaše garderobe. To pogotovo vrijedi za žene koje se inače ne skidaju iz suknji i haljina, a ove su sezone već nagovorene na hlače, i to u raznim bojama, uzorcima i stilovima.

Da je proljeće i ljeto 2018. sezona vladavine hlača, dokazuje i onaj prvi pogled koji ćete baciti po dućanima. Paper bag hlače, culotte modeli, raskošni i prozračni palazzo stilovi… Odabrati samo jedan ‘it’ model za svoj ljetni ormar nije nimalo jednostavan zadatak. Kada ovim modelima dodamo boje poput roza, žute, jarke plave i nježne lila, ili printeve kao što su šarmantne prugice i romantični cvjetovi, jasno je zašto su hlače komad koji svaka žena ove sezone treba imati u svojoj garderobi i začiniti svoj proljetni stil u trenutku. U nastavku donosimo 32 upečatljiva modela između kojih možete birati svog favorita. Ili više njih!
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain