Emily Ratajkowski savetuje: Kako do savršenih selfieja na plaži

Emily Ratajkowski na svojem Instagramu najčešće objavljuje fotke na kojima je u badiću ili donjem rublju, a manekenka je ove godine lansirala i vlastitu liniju kupaćih kostima naziva Inamorata Swim. Uzmemo li uz sve to u obzir i da joj je poziranje posao, njeni savjeti sa snimanje savršenih plažnih selfieja definitivno nas zanimaju, ma koliko oni banalni bili.

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

“Prvi korak je, naravno, odabir savršenog badića”, otkrila je Emily u intervjuu za InStyle te nastavila: “Ove godine tange su ponovno popularne na plaži, a smatram da su jako laskave za sve oblike stražnjice. Moje prijateljice koje nisu manekenke i nemaju savršena tijela također se slažu sa mnom.”

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Emily je ukazala na još jedan laskavi detalj na kupaćim kostimima koji je ovo ljeto također u modi, a riječ je o visokom izrezu na bokovima. “U takvim badićima svačije noge izgledaju vitkije i duže”, naglasila je manekenka.

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Kada pronađete savršeni badić, krenite u potragu za najboljim osvjetljenjem. “Prirodno osvjetljenje uvijek je bolje od umjetnog”, kaže Emily, a na plaži s tim ne biste trebali imati problema.

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

I na kraju, dajte si oduška i snimite koliko god je selfieja potrebno dok ne napravite jedan savršeni. “Snimite ih i 3000, ako treba”, savjetuje Emily koja također rijetko kada iz prve snimi savršeni selfie te su sve njene Instagram fotke nastale nakon brojnih propalih pokušaja.

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

“Možete izgledati grozno na prvoj fotki, a savršeno već na sljedećoj. Nemojte biti prestroge prema sebi i zapamtite da savršene fotke koje viđate na Instagramu uglavnom baš i nemaju veze sa stvarnošću, pa ih slobodno, ako je potrebno, malo uredite prije objavljivanja”, savjetuje Emily.
zene.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain