Kombinezon: Jedan je od hit komada sezone... Kako ga nositi?


Kao što smo ranije već pisali, jedan od hit komada ove sezone su kombinezoni. Taj trend nastavio se i ovog ljeta, što možemo vidjeti i po brojnim poznatim damama koje ga nose, poput Halle Berry ili Priyanke Chopre.

Ovaj komad popularan je i u high street trgovinama, a dolazi u raznim varijantama tako da možete odabrati po jedan za svaku priliku. Dakako, sve ovisi o materijalu, uzorku i kroju kombinezona. Tako možete pronaći one koji vam preko ljeta mogu biti idealni za posao i ozbiljnije prilike te za prvi spoj, kasnu večeru ili vjenčanje.

Modni dodaci mijenjaju look

Od jednobojnih kombinezona do onih s cvjetnim uzorkom ili uzorkom točkica, varijanti je bezbroj, a osim samog uzorka, ima i mnoštvo različitih krojeva. Tako možete pronaći one s rukavima ili bez rukava, a razlika je i u obliku hlača koje variraju od onih s crtom do pallazo hlača.

Ovo je u svakom slučaju komad koji dolazi u raznim oblicima pa zasigurno možete pronaći nešto za sebe. Osim toga, kao i u svim drugim prilikama, veliku ulogu u potpunom looku igra izbor modnih dodataka. Ako ste za opušteniju varijantu, izaberite tenisice ili ljetne papuče i manje komade nakita.

Ako, pak, želite svečaniji look, odlučite se za štikle i komad statement nakita poput velike ogrlice ili naušnica. Kao što smo već rekli, varijanti je bezbroj, a ako vam nedostaje inspiracije, potražili smo je za vas na Instagramu.
index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain