Lagane, ljetne, ženstvene... Kombinacije za poslovni tjedan ispred nas


Ljeto nam se vratilo u grad. I koliko god smo sanjali o višim temperaturama i svim laganim outfitima koje ćemo odabrati kad malo zatopli, odijevanje za poslovni tjedan postaje puno izazovnije kad na asfaltu zavladaju vrućine. Tražimo nešto u čemu ćemo se osjećati lijepo i ugodno, a opet da odgovaraju poslovnoj atmosferi.

Ženstvene kombinacije ne moraju nužno podrazumijevati haljinu i suknju s cipelama na petu. Pojam se s novim trendovima zaista izmijenio i sve ovisi o vašem stilu, kako kombinaciju nosite i možete li pratiti opušteniji dress code. Lepršava haljina i tenisice ili lagane hlače visokog struka s običnom majicom i ravnim cipelama mogu biti jednako upečatljivi kao i klasično poimanje ženstvenih outfita. Najvažnije je da se osjećate dobro u svojoj koži.

I dalje će kao najjednostavniji odabir ovog ljeta prevladavati haljine kojih na policama trgovina zaista ima u svim mogućim varijantama. Osim što skraćuju vrijeme odijevanja ujutro, sigurno su rješenje u kojem ćete lako podnijeti vrućine, pogotovo ako odaberete sveprisutni lan. Minimalan ulog za maksimalan efekt.

Ista je priča i sa suknjama, samo ćemo umjesto salonki odabrati natikače. A najdraže su nam rješenje hlače laganih materijala i visokog struka koje uz najrazličitije bluze, pa čak i običnu T-shirticu, izgledaju jako, jako dobro.

U nastavku imamo nekoliko prijedloga koji će sigurno poslužiti kao riješenje u tjednima pred nama.

Objavu dijeli LadyAddict (@ladyaddict)
Objavu dijeli ANINE BING (@aninebing)
Objavu dijeli ANINE BING (@aninebing)
Objavu dijeli Débora Rosa (@deborabrosa)

Objavu dijeli Jacey Duprie {Damsel in Dior} (@jaceyduprie)

Objavu dijeli Jacey Duprie {Damsel in Dior} (@jaceyduprie)
Objavu dijeli Brittany Bathgate (@brittanybathgate)
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain