Lana Jurčević u bikiniju kakav se rijetko viđa na plaži

Svojim čvrstim, fit tijelom pjevačica Lana Jurčević ne prestaje nas inspirirati da i sami marljivije vježbamo, dovedemo se u formu i živimo zdravije. Na svom Instagramu 33-godišnja glazbenica objavila je fotografiju u bikiniju kakav se rijetko viđa na plaži.

Među mnoštvom modela i uzoraka bikinija i kupaćih kostima zaista nije lako izabrati onaj pravi, no čini se da je pjevačica Lana Jurčević itekako pogodila s nesvakidašnjim modelom bikinija brenda No Sugar Added Bali.

Model Sassy Mia (Tribal) sastoji se od gornjeg dijela u obliku crop-topa te ima duge rukave zbog čega se može nositi i kao topić uz hlače ili suknju. Dok gornji dio pokriva više nego klasični grudnjaci bikinija, donji dio čine gaćice čiji jer gornji dio rezan u obliku slova V te u potpunosti otkriva trbuh.

Ovakav model bikini gaćica zaista rijetko možemo vidjeti na plaži jer je za njegovo nošenje potrebna i određena doza odvažnosti, no 33-godišnjoj Lani pristaju fenomenalno te naglašavaju njenu do savršenosti istesanu figuru.

zadovoljna.dnevnik.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain