MAYBELLINE SUPERSTAY – trenutno najpopularniji drogerijski puder


Potraga za savršenim tekućim puderom koji će stvoriti besprijekornu bazu za svaki make up look i biti postojan satima nikad na prestaje, a svake godine nekoliko brendova donosi nove, sve bolje odgovore na taj zahtjevan beauty izazov. Od tekućih formula koji se lako nanose do raskošne kremaste teksture i toniranih krema koje istovremeno donose blago prekrivanje i njegu, ponuda beauty kuća i drogerijskih brendova donosi bezbroj različitih opcija među kojima baš svatko može pronaći svoj savršeni puder. Ipak, usprkos raznolikosti, pronalazak savršenog pudera jedan je od najzahtjevnijih make up zadataka.

I dok će neki od njih odgovarati određenom tipu kože, drugi donose formulu koja će svoje mjesto pronaći unutar gotovo svake make up rutine. Upravo se svestranošću koja odgovara svim tipovima kože te izdržljivošću koja će na vašoj koži stvoriti besprijekornu i postojanu bazu istaknuo tekući puder Superstay 24h Full Coverage Foundation s potpisom drogerijskog brenda Maybelline i postao jedan od najboljih novih proizvoda u 2018. godini te najbolji drogerijski puder koji trenutno možete pronaći.

MAYBELLINE SUPERSTAY – DROGERIJSKI PUDER S KOJIM SE RIJETKI MOGU MJERITI
Zašto je baš Maybelline Supestay 24h Full Coverage tekući puder osvojio titulu najboljeg drogerijskog pudera na beauty sceni? Prošle godine popularni drogerijski brend odlučio je potpuno redefinirao svoj Superstay puder i stvorio savršeni tekući puder koji smo oduvijek tražili, a koji je donosio sve ono što očekujemo od pudera u najboljem mogućem izdanju. Istovremeno hidratantan za kožu i s jakim prekrivanjem, Maybelline Superstay 24h Full Coverage donosi onu besprijekornu bazu za svaki make up look.

Druga posebnost krije se u samom nazivu najboljeg pudera 2018. godine – njegovoj izdržljivosti. Beauty brendovi izdržljivost vole mjeriti u satima kako bi pokazali da baš uz pomoću njihovih make up proizvoda možete bezbrižno zakoračiti i novi dan. Maybelline Superstay tekući puder i tu podiže ljestvicu stepenicu više i umjesto šest, osam ili dvanaest sati, obećava dvadeset i četiri sata izdržljivosti na koži. Još jedna velika prednost Maybelline pudera je jedan od najvećih raspona koji uključuje čak 16 nijansi.

Titulu najboljeg i najpopularnijeg drogerijskog pudera u 2018. godini Maybelline Superstay 24h Full Coverage zaradio je u Americi, a njegova popularnost sve je veća i u Europi. Ako tražite novi puder, na stotine tisuća pozitivnih kritika ovaj puder stavljaju visoko na listu onih koje stvarno vrijedi isprobati.
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain