Melania Trump rame uz rame s jednom od najbolje odjevenih žena na svijetu. Koja od njih je odabrala bolju kombinaciju?


Prva dama SAD-a vratila se svojim dužnostima nakon operacije bubrega kojoj je podvrgnuta u svibnju te je nakon susreta s kraljicom Letiziom organizirala još jedno važno primanje u Bijeloj kući.

Sada joj je u goste došla jordanska kraljica Rania u pratnji svojega supruga, kralja Abdullaha II.
Na prvi pogled činilo se kao da su se dvije dame dogovorile za službeni dress code prilikom posjeta. Naime, obje su se odlučile za odjevne komade u nježnim ružičastim nijansama koje sjajno pristaju njihovoj puti.

Rania je na sastanak u Ovalnom uredu došla odjevena u komplet sastavljen od širokih hlača ravnog kroja i decentne bluze brenda Adeam, a Melania je nosila haljinu modne kuće Proenza Schouler.

Kraljica Rania godinama se nalazi na većini popisa najbolje odjevenih žena na svijetu i odavno plijeni pažnju svojim stilom. Kada su se dvije dame prvi put susrele prošle godine, titulu pobjednice u modnom dvoboju prema mišljenju modnih znalaca odnijela je Melania u zelenoj haljini koju je za nju izradio Herve Pierre.

Ovaj put Rania se vratila u igru vrlo jednostavnim, ali elegantnim kompletom i još jednom sve podsjetila zašto nosi titulu stilske ikone.

zadovoljna.dnevnik.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain