Mirisne svijeće za vedre emocije i ugodan miris doma u ljetnom izdanju


Na svako doba godine podsjećaju nas mirisne note koje sa sobom nose priču natopljenu emocijama, uspomenama i sjećanjima. Nevjerojatno je kako miris u samo nekoliko sekundi u žive slike pretvori proživljene situacije i podsjeti nas na ljude koji su bili pored nas u važnim trenutcima. Zapisi koji sa sobom donose mirisi prava su riznica sjećanja. Sve čega se prisjećamo na fotografijama, mirisi s takvom lakoćom ožive. Tajni sastojci čarolije kriju se upravo u mirisima.

Miris doma ono je što oslikava cijelu epohu naših proživljavanja. Zato je izuzetno važno odabrati ugodne mirise koji u nama izazivaju lijepe, vedre i radosne emocije kako bismo stvorili svoje mjesto sreće kojeg ćemo se i kada nismo tamo prisjećati s osmijehom na licu. Miris cimeta i kolačića, đumbira i bundeve slikat će naše jesenske i zimske doživljaje, sjećat će nas na toplinu doma, romantične prizore, sigurnost, mekane prekrivače i vrući čaj. A miris doma u ljetnom izdanju pravi je koloplet vedrine, svježine, smijeha i druženja s dragim nam ljudima. Večernji susreti uz ugodnu glazbu, lampice i neizostavne svijeće su prava ljetna idila bez koje dom nije dom.


LJETNI MIRISI PRETVARAJU DOM U POLIGON ZA UŽIVANJE
Zato za vrijeme provedeno u kućnoj atmosferi ovoga ljeta biramo svijeće koje lijepo izgledaju, još ugodnije mirišu i stvaraju ugođaj bezbrižnog sanjarenja. Romantično lelujanje plamena svijeća na ljetnom povjetarcu, nježnost i lagana aromatičnog ljeta neizostavna je kulisa za vrijeme provedeno u ljetnom ruhu doma. Miris lubenice, breskve, agruma, ruže, badema, bergamota, ružičastog papra, jantara i vanilije idealan je odabir za ljeto. Lagane i sanjive note ovih sastojaka stimulirat će našu potrebu za zadovoljstvom, osmijehom i sanjerenjem. Opuštajući utjecaj ovih mirisa pretvorit će nas u hedoniste koji ne pristaju na kompromise. Takav ambijent pretvorit će našu dnevnu sobu, kupaonicu i terasu u poligon za uživanje u kojemu je svaki razgovor zanimljiviji, svaki susret razdraganiji, a svako odmaranje i uživanje u dobroj knjizi, filmu ili glazbi čarobnije. Kako ne bismo pogriješili u odabiru najljepših i najmirisnijih svijeća za potpuni ugođaj u našem ljetnom izdanju doma izdvojili smo jedne od najzanosnijih svijeća na tržištu.
journal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain