Na Instagramu smo pronašli pet trendova za "IT" vjenčanja ovoga ljeta


Sezona je ljetnih vjenčanja, a mi vam donosimo nekoliko ideja za uređenje

Ljetna vjenčanja na otvorenom su posebno romantična i čini se da nikad nisu bila popularnija. Na plaži, prostranom proplanku ili jednostavno u vlastitom dvorištu – vjenčanje na otvorenom nosi posebnu čaroliju i doista je nezaboravno.

Ovog ljeta takva su vjenčanja vrlo popularna, a mi smo na Instagramu pronašli pet trendova koji će vam otkriti kako urediti esterijer za savršeno ljetno vjenčanje. Otkrijte ih u nastavku:

Cvjetni luk
Mjesto vjenčanja na otvorenom ukrasite cvjetnim lukom. Odaberite svoje omiljeno cvijeće ili jednostavno zeleno bilje i dobit ćete divan detalj koji će prostor učiniti posebnijim, a i sjajno će izgledati na fotografijama.Pleteni namještaj
O popularnosti pletenog namještaja ovog ljeta već smo pisali, a on će se sjano uklopiti i u vjenčanu ceremoniju. Odaberite divne stolice ili ljuljačke i ukrasite ih cvijećem i zelenilom.


Tepih u eksterijeru
Retro tepih će sjajno izgledati na otvorenom neovisno o tome udajete li se na pijesku ili travi. Ovakvim tepisima možete ukrasiti cijeli put do “oltara” ili samo mjesto na kojem se održava ceremonija kao što je to učinila blogerica Jessie Bush.


Kolači ukrašeni cvijećem
Jestivo cvijeće je već neko vrijeme trend u gastro svijetu, a on će se posebno dobro uklopiti u svadbenu tortu i druge slastice koje ćete poslužiti uzvanicima.
Objavu dijeli Biškot kolačići (@biskot.kolacici)


Postaja s vodom
Ljetne vrućine mogu biti poprilično iscrpljujuće, zato u prostor uklopite ukrasne posude koje ćete napuniti vodom s okusima kojom će se gosti moći poslužiti u svakom trenutku.
elle.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain