Nedeljni horoskop za period 18. Jun 2018. - 25. Jun 2018.

Ovan
Primećujete brojne razlike u mišljenju među saradnicima, ali vi zagovarate kormpromisna rešenja. Sada je povoljan trenutak da insistirate na nekim finansijskim poravnanjima, kako biste pravilno i na vreme izmirili sve obaveze koje imate. U odnosu sa partnerom prolazite kroz različite faze u velikom rasponu od emotivne bliskosti i razumevanja do zahlađenih emocija i udaljavanja. Pre ili kasnije, moraćete da se suočite sa svojim ljubavnim dilemama.Bik
Pokušavate da delujete rezervisano pred određenim saradnicima i odbijate nove izazove, jer želite sebi da obezbedite neke uslove za koje verujete da garantuju uspešne rezultate. Ipak, brzo ćete shvatiti da ništa nije zagarantovano do god ne dobijete nečiju podršku i to po raznim osnovama. U odnosu sa voljenom osobom bolje je da prilagodite svoje zahteve. Upornim nametanjem svojih stavova ili nekih strogih pravila, najčešće podstičete suprotan efekat.

Blizanci
Nalazite se u fazi kreativnog uspona i stalo vam je da poboljšate svoj poslovni ili društveni status. Osmislite dobar plan i mudro sačekajte na završnu fazu u poslovnim pregovorima. Važno je imate dobru koncentraciju u raznim susretima. Emotivna inspiracija koju osećate u vama pobuđuje neke neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite nečiju pažnju. Prijaće vam neko kraće putovanje u prijatnom društvu.

Rak
Dobro ste informisani o novim prilikama na poslovnoj sceni i posebno obraćate pažnju na sve što može da vam pomogne u sprovođenju planova koje imate. Važno je da pridobijete nečije poverenje kako biste spojili poslovne i provatne interese. Osećate veliki zanos i potrebu da proverite svoju ljubavnu sreću ili naklonost.Lav
Ako svoje ideje predstavite na dovoljno interesantan i ubedljiv način, očekuje vas pozitivan odjek u krugu saradnika. Potrebno je da isplanirate različite detalje, koji deluju podsticajno na okolinu i ujedno potkrepljuju zajedničku viziju o uspešnoj saradnji. Priželjkujete novu ili uzbudljivu ljubavnu romansu. Slobodno pokrenite svoju maštu ili zavodničke sposobnosti u društvu bliske osobe. Sada možete da se opustite na način koji će vam doneti novi i lepo iskustvo.

Devica
Osećate priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosečim rezultatima. Potrebno je da preuzmete odgovarajuću inicijativu pred saradnicima, kako biste ostvarili svoje poslovne namere. U ovom trenutku niz prednosti je na vašoj strani. Ukoliko se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom. Očekuju vas nove radosti u ljubavnom životu.

Vaga
Ulažete veliku energiju u različite ciljeve koje ste sebi postavili i sve tekuće probleme rešavate u hodu. Imponuje vam podrška koju dobijate u svom okruženju, naročito kada je reč o finansijskim zahtevima. Nema razloga da se pretarano uzbuđujete zbog nekih privatnih događaja, jer uskoro će se sve razrešiti u vašu korist. Voljena osoba ume da vas podstakne na pozitivne reakcije i da u vama pokrene snažne izlive emocija, koje vode ka uzajamnim nežnostima.Škorpion
Na osnovu nečijih merila vaše ideje i priča ne zvuče dovoljno ubedljivo. Pri tome, poslovno-finansijski rezultati koje očekujete stižu sa zakašnjenjem i mimo nekog zvaničnog dogovora. Nemojte dozvoliti da vam nedostaju optimizam i jaka volja. U ljubavnom životu, imate utisak da partner uživa u nekim situacijama koje vi doživljavate na potpuno drugačiji način. Ako trpite neki "loš" uticaj, pokušajte da se oslobodite emotivne tenzije, kao i nepotrebnih sumnji ili briga.

Strelac
Pažljivo analizirate kompletnu situaciju na poslovnoj sceni, te delujete kao osoba koja planira i vrlo smišljeno povlači svaki potez. Važno je da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete i da se prikažete u najboljem svetlu pred saradnicima koji ocenjuju vaše rezultate. Koliko god se trudili da predvidite partnerovu reakciju, uvek postoji faktor iznenađenja ili situacije koje vas iznanađuju na prijatan način. Sada imate priliku da usrećite voljenu osobu.

Jarac
Od vas se očekuje da prihvatite nove poslovne izazove ili da preuzmete važnu ulogu u zajedničkom dogovoru. Sve što činite najavljuje novi uspeh. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako se nalazite uz osobu koja u vama pokreće lepe misli ili čudesnu energiju. Topla osećanja vas uvek navode na aktivnu ulogu i na velika dela.Vodolija
Nalazite se u stvaralačkoj fazi i zagovarate ubrzani poslovni ritam u svom okruženju. Zarad velikih ideja ili ambicija koje imate, povremeno umete da suviše energično sprovedete i svoju volju. Dobro je da napravite emotivnu distancu. Profiltrirajte svoje misli ili osećanja, pre nego što donesete novu odluku o ljubavnom životu.

Ribe
Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje koje rado prenosite na svoje okruženje. Ipak, uz svu ažurnost potreban vam je neko ko bi vas podržao u odlučujućim situacijama. Za sada vašu dobitnu kombinaciju čini spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Ljubavna pravila mogu da se menjaju, posebno ako ste inspirisani da iznenadite svog partnera ili da činite neke posebne radosti. Prijaće vam neka nova porodična dešavanja. topla porodična atmosfera.
astrolook.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain