Nedeljni horoskop za period 04. Jun 2018. - 11. Jun 2018.


Ovan
Zaokupljeni ste velikim idejama i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na različitim nivoima. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija, obećava dobar profit i neki vid materijalnog dobitka. Stalo vam je da impresionirate svog partnera na neobičan način, vešto smišljate raznovrsna iznenađenja i novu ljubavnu taktiku.

Bik
Nalazite se u sjajnoj prilici da udruženim snagama rešite više poslovnih zadataka i da vas neko zbog toga dobro nagradi. Nema razloga da odustajete od svojih potraživanja ni kada je reč o finansijskoj nadoknadi. Većina saradnika vas podržava u onome što radite. U svom emotivnom zanosu spremni ste da kažete ili da učinite nešto što zbunjuje vašeg partnera. Ako izgovarate velike reči ili dajete neka posebna obećanja, onda potkrepite svojim delima ono što ste najavili.

Blizanci
Vi ste dosledni u poštovanju određenih pravila i zvaničnih dogovora, ali vaši saradnici imaju drugačija merila i često menjaju svoju poslovnu strategiju. Nemojte dozvoliti da to utiče na vašu nesigurnost ili da neko koristi vaše "slabe strane". U ljubavnom odnosu vaše potrebe su veće, nego što to naslućuje vaš partner. Priželjkujete idiličnu vezu ili romantičnu notu koja će vas u potpunosti ispuniti i pratiti na svakom koraku. Nemojte odustajati od svojih namera.

Rak
Saradnici podržavaju vaše ideje i to saznanje vam ide u prilog kada se zalažete za neke promene u svom okruženju. Stalo vam je da svi oko vas dobiju pravu ulogu ili da daju svoj maksimum kako biste ostvarili što bolje razultate. Prihvatite ponudu od jedne starije osobe. Često analizirate svoj ljubavni život i imate ustisak da ste vi ili partner negde zatajili. Bolje je da ne donosite samostalne zaključke, već da sve odgovore zatražite od bliske osobe.

Lav
Neko vam nudi dobru poslovnu priliku ili mogućnost za usavršavanjem. Na vama je da pravilno procenite svoje sposobnosti i da prihvatite ponudu koja obećava dvostruki dobitak. Budite na oprezu u susretu sa jednom uticajnom osobom, kako biste sačuvali "dobar glas" i reputaciju koju imate u društvu suprotnog pola. Naročito obratite pažnju na nove kontakte, na emotivne susrete i na neka interesantna poznanstva. Obavezno odgovorite na nečiju ljubavnu poruku.

Devica
Ponekad postoje problemi koji zahtevaju fazu kreativne inkubacije, pre nego što se iskristališe neka dobra odluka ili pozitivno rešenje. U odnosu sa partnerom, česte promene u raspoloženju stvaraju dodatnu nesigurnost. Postavljate stroge kriterijume i nemate dovoljno razumevanja za nečije slabosti ili propuste u ponašanju.

Vaga
Potrebna vam je nova selekcija poslovnih ciljeva i bolja organizacija u odnosu sa saradnicima. Zbog nekog ste imati niz neugodosti, ali nije trenutak da se razračunavate sa neistomišljenicima. Posvetite se poslovima koji će vam doneti konkretne rezultate i finansijsku dobit. Primećujete česte promene u raspoloženju kod voljene osobe, ali ne uviđate šta je pravi povod. Stalo vam je da ostvarite još bolje uzajamno razumevanje i priželjkujete novo emotivno zbližavanje.

Škorpion
Na dobar način branite svoje poslovne interese i odajete veliko poverenje. Prihvatite saradnju pod novim uslovima koji će vam omogućiti uvećanu zaradu. Važno je da svoje zanje i umeće investirate u srećniju budućnost za vašu porodicu. Na sreću partner vas podržava u raznim situacijama, tako da skoro sve delite zajednički.

Strelac
Ideje ili entuzijazam sa kojim nastupate pred svojom okolinom, pokazaće se od višestruke koristi. U odnosu na saradnike imate dosta prednosti sa kojima možete da ostvarite izuzetne rezultate. Raduju vas novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa partnerom. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite neke zanimljive kontakte.

Jarac
Orijantisani ste prema velikim idejama, ali i sa realnim mogućnostima za uspeh i potvrđivanje. Vaš odnos prema saradnicima predstavlja dobar obrazac uspešnog poslovanja. Partner na vas deluje vrlo inspirativno tako da zračite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Očekuju vas lepi događaji u porodici i uz blisku osobu.

Vodolija
Trenutak je, da pažljivije osluškujete svoju okolinu i da uvažavate različite sugestije koje doprinose zajedničkom uspehu i vašem profesionalnom usavršavanju. Pred vama su sajne mogućnosti, te nemojte dozvoliti da vas neko pretekne ili da zauzme vaše mesto u timu poslovnih saradnika. Podstičite kod sebe ambicioznost i takmičarski duh. U emotivnom smislu, postoji mogućnost da vas neko razočara, ali na vama je da to prihvatite dostojanstveno. Zaboravite na ljubavno rivalstvo.

Ribe
Ažurnost sa kojim ispunjavate svoje obaveze, blic procena najboljih mogućnosti i sposobnost dobre organizacije predstavljaju vaše glavne adute pred saradnicima. Nalazite se u velikoj prednosti i umete da nametnete svoje mišljenje u poslovnim pregovorima. Osećate veliki emotivni zanos i ne krijete svoje oduševljenje kada se nalazite u društvu bliske osobe. Godi vam pažnja ili ljubavni tretman koji dobijate uz svog partnera.
astrolook.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain