Nova kolekcija Chanel Les Beiges naglašava ljetnu blistavost lica


Još 2013. Chanelova Les Beiges kolekcija je prirodno pretvorena u stil. Manifest Ijepote izražen jednostavnošću, elegancijom, slobodom i autentičnošću. Prelazeći preko granica mode i godišnjih doba, ova univerzalna prirodna Ijepota bila je svijetla, blistava i bezvremenska, te je poticala da odvojite vrijeme za sebe, bez obzira na doba dana iii godine. Makeup je postao jednostavan i intuitivan.

Galerija
Godine 2018. Les Beiges je napravio korak dalje i kreirao stil golog koji igra po viastitim pravilima.
Ten postaje prozračniji, otkrivajući teksturu kože; prirodne boje donose rumenilo na vrhove obraza i usana, a time postižu blistavost i pojačavaju prirodni zdravi sjaj, dok preko očiju prelazi jedva obojeni dašak.

Les Beiges hidratantna tonirana krema sadrži i visoki faktor zaštite od sunca, SPF 30.Kako ne postoji samo jedan oblik jednostavnosti, Les Beiges se sada prilagođava svim tonovima kože sa širokom paletom nijansi i cjelovitim pristupom (ten, oči, usne) koji pojačavaju prirodnu Ijepotu svih žena.

Hidratanta tonirana krema za ljepši ten s prozračnim završnim rezultatom
Formulirana s Healthy Glow Boosterom, Les Beiges prozračna tonirana hidratantna krema za zdrav izgled uljepšava kožu s finim ružičastim rezultatom za svjež i blistavo zdrav izgled. U kombinaciji s puderima mekog fokusa osigurava optimalno odražavanje prirodnog svjetla za savršeno ravnomjeran i prozračan ten. Zajedno zaglađuju površinu kože i ističu njezin izvorni sjaj.

Les Beiges prozračna tonirana hidratantna krema za zdrav izgled kože takoder sadrži ekstrakt kalanchoe, u kombinaciji s kremom za sunčanje SPF 30 / PA ++ za potpunu zaštitu kože. Ova kombinacija sastojaka stvara visokozatitni štit, koji istodobno omogućuje da slobodno diše.

Blistavi višebojni puder
Ograničeno izdanje ove ekskluzivne kreacije, Les Beiges blistavi višebojni puder sadrži kombinaciju univerzalnih boja za posvjetljavanje tona kože, naglašavanje obraza i stvaranje dojma svijetlog i prirodnog zdravog izgleda kao nakon dana provedenog na otvorenom u prirodi.  Posebno ugodna formula obogaćena je shea maslacem i pčelinjim voskom.

Boja u sticku
Chanel je proširio paletu bojom u sticku koja oblikuje i naglašava jagodice s malo boje za prirodno zdrav izgled. Nanošenje je jednostavno, jer se lako razmazuje prstima; nije potreban kist. Jednostavno povucite stickom po obrazima, i zatim prstima stopite laganu i podatnu teksturu. Što je vise razmazujete, rezultat je nježniji, suptilniji i prirodniji. Nikada rumenilo nije izgledalo tako jednostavno i lako.Paleta sjenila za oči
Za obasjane i intenzivne oči Chanel je odbrao palete sjenila, a svaka se sastoji od pet svijetlih do tamnih, mat i satenastih sjenila. Najsvjetlija nijansa obasjava oči. Nanosi se na cijeli kapak, samostalno iii kao podloga ispod druge boje, za svijetao prirodni rezultat makeupa. Može se miješati s tamnijim nijansama uz rub trepavica za intenzivnije oči s naglašenijim kontrastom.

Balzam za usne
Razvijen s istim ciljem za ugodnošću i slobodom, Les Beiges balzam za usne zdravog izgleda štiti cijele godine i stvara meki ovoj na površini usana, koje su često oslabljene. Tijekom cijele godine hidratizira i oživljava prirodnu boju usana za svijetao, prirodan i prozračan završni rezultat.
zadovoljna.dnevnik.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain