Otkrijte tajne ljepote Ruskinja kojima se svi dive


Ljepota Ruskinja nadaleko je slavna i mnogi se slažu da su Ruskinje među najljepšim ženama svijeta. Osim gena, svoju očaravajuću, eteričnu ljepotu i šarm Ruskinje zahvaljuju i određenom stilu života, a mi smo ukrali njihovih pet tajni.

Puno pješačenja kao najdraža rekreacija
Osim odličnim genima, Ruskinje svoju ljepotu zahvaljuju i određenom stilu života. Naime, ove Slavenke više od bilo koje tjelovježbe vole pješačenje. Svoja vitka tijela mogu zahvaliti velikoj količini pješačenja čak i po najoštrijim ruskim zimama.Nakon pješačenja druga najomiljenija rekreacija im je plivanje, zatim vožnja bicikla, vježbanje u teretani, a koliko se vole brinuti o svojem izgledu i tijelu, dokazuje i činjenica da često posjećuju spa centre i trgovine s kozmetikom.
Povrće i bilje u tanjuru i u kupaonici
Prehrana Ruskinja bogata je korjenastim povrćem, a u njihovim tanjurima svakodnevno se nađu i tople povrtne juhe, tradicionalno jelo ruske kuhinje. Ruskinje su širokih ruku prigrlile i darove prirode koje koriste za održavanje ljepote kože i kose.

Među najčešćim biljkama i začinskim biljem u njihovim kupaonicama mogu se naći hmelj, trputac, kopriva, djetelina i slično bilje koje koriste za održavanje svježine i zdravlja kože, ali i kod njege tjemena te za sjajnu, voluminoznu i čvrstu kosu.
Lupkanje po licu za dugovječnu mladolikost
Kada je riječ o make up-u, Ruskinje se služe nekim neuobičajenim metodama kako bi njihova lica izgledala što svježije, zdravije i mlađe. Jedan od trikova kojim se koriste je lagano lupkanje po licu kada nanose šminku što pospješuje mladolikost kože i pomaže da koža što duže izgleda mladoliko.

Ruskinje su poznate po svojim velikim, očaravajućim očima, a ove prelijepe žene vole ih još više naglasiti obilnim slojem maskare i bogato nanesenim sjenilom.Make-up za ljepotu i zaštitu
Ruskinje su nadaleko poznate i po svojoj nježnoj, svijetloj puti i besprijekornom tenu što, između ostalog, zahvaljuju i hladnom ruskom zraku koji zatvara pore i pospješuje zaglađivanje kože. Uz ten poput alabastera nose odvažne boje ruževa, favoriti su im crvena i smeđa, a na ruž često još nanesu i sjajilo za maksimalan dojam. Sjajilo im služi i kao zaštita usnica od suhe i studene klime.

5. Maska od jaja za lice i kosu
Ruskinje su pobornice prirodnih tretmana ljepote, naročito kada je riječ o licu i kosi. Jedan od najdražih kućnih beauty pripravaka, prelijepim Slavenkama je maska od jaja koju rade na slijedeći način:

Za lice:
-           umite lice toplom vodom i osušite ga tapkanjem ručnikom
-           razbite jaje te odvojite bjelanjak od žutanjka
-           za masku koristite bjelanjak kojem dodajte žlicu mlijeka
-           masku nanesite na lice i ostavite da odstoji 10 do 15 minuta
-           isperite lice hladnom vodom

Za kosu:
-           žutanjku dodajte malo maslinova ulja i meda te dobro promiješajte
-           masku nanesite na kosu i držite je jedan sat
-           operite kosu šamponom kao i inače
zadovoljna.dnevnik.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain