Ova 4 horoskopska znaka najbolji su ljubavnici


Ova četiri znaka definitivno se isplati "isprobati". I dati im prednost pri udvaranju!

BIK
Nježan, strastven i kreativan u isto vrijeme. Upravo ih ta kombinacija nježnosti i sirovosti koju imaju negdje duboko u sebi čini vrhunskim ljubavnicima. Biku je prioritet ženino a ne njegovo zadovoljstvo, a uz to je nezasitan u krevetu te može izdržati dulje od ostalih horoskopskih znakova.

LAV
Njegova strastvena i avanturistička priroda čini ga zanimljivim i originalnim ljubavnikom, iako zna biti egocentričan. Lavovi su karizmatični i seks s njima nećete dugo zaboraviti, ali nemojte očekivati poziv drugo jutro. Već se bacio u lov na nekog drugog.

BLIZANAC
Blizanci će upotrijebiti svu svoju maštu  i domišljatost u krevetu. Ali i izvan njega. S njima je seks preko telefona savršen, baš kao i seks u automobilu, liftu, na požarnim stepenicama...

OVAN
Ovan se neće bojati pokazati vam i verbalizirati svoje najzločestije maštarije. On je opsjednut seksom i učinit će se da što prije do njega dođe. Ako to znači laskati pa čak i lagati, i to će napraviti. Na jednu ćete se večer osjećati kao najpoželjnija žena na svijetu.
cosmopolitan.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain