Ova 4 horoskopska znaka nikada vas neće iznevjeriti


Postoje ljudi koje je dobro imati na svojoj strani kada zagusti jer su ozbiljni, pouzdani i nikada neće nekoga ostaviti na cjedilu. Neki od njih to rade zbog dobrote, neki zbog urođenog osjećaja odgovornosti, a neki zato da se i sami bolje osjećaju. Ipak, jedno im je zajedničko - nikada neće iznevjeriti one koji računaju na njih

Djevica
Djevici pripada titula najpouzdanijeg horoskopskog znaka. Ona živi za to da bude korisna i uslužna pa joj je pomaganje životna misija. Djevica to ne radi nužno zbog dobrote i topline, već iz sažaljenja i jer bi osjećala sram kada bi nekome uskratila pomoć. Požrtvovna je i daje sve od sebe da ispuni dano obećanje.

Jarac
I ovaj je zemljani znak poznat po tome da je pouzdan i odgovoran. Sve će poduzeti da ne iznevjeri nekoga tko na njega računa, a zbog snažnog osjećaja odgovornosti često zapostavlja svoje želje i potrebe. Jarac drži do svoje riječi pa kada nešto obeća, to će izvršiti makar mu bilo posljednje što će učiniti. Bilo kakva druga opcija mu je nepojmljiva.

Škorpion
I njega je dobro imati na svojoj strani. Kada mu je do nekoga stalo, nikada ga neće iznevjeriti. Spreman je strastveno se boriti za onoga koga voli pa ga je korisno imati za prijatelja ili partnera, bilo ljubavnog, bilo poslovnog. Ne cijeni površne ljude koji ne drže do svojih obećanja ponajviše zato što je i sam ozbiljan te smatra da riječ treba imati neku vrijednost.

Rak
Rak je spreman tuđe potrebe staviti ispred svojih pa će za ljude koje voli biti spreman učiniti sve. U tom je smislu pouzdan, no kod njega je problem to što njime upravljaju osjećaji i vanjske okolnosti pa bi ponekad mogao pogaziti obećanje zato što je u tužnom raspoloženju ili ga je uhvatila 'fjaka'. Ipak, mora mu se priznati da nikada neće nekoga namjerno iznevjeriti.
tportal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain