Ova dva znaka horoskopa na prvu vas zastraše, a kasnije oduševe


Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Prvi dojam nikada ne može u potpunosti odati kakva je osoba s kojom se upoznajete. Ova dva znaka dokaz su da ljudima trebate pružiti šansu da vam se pokažu u pravom svjetlu.

Lav
Osobe rođene u znaku Lava poznate su po svome ponosu. Upravo zbog njega im je teško otvoriti se drugima, a ni na riječi "oprosti" nisu baš laki. Oko Lavova se trebate truditi i, ako vam je zbilja stalo, ne odustajati, jer kada jednom vidite što se krije iza zidova ponosa, osvojit će vas u potpunosti.

Jarac
Znak koji je istoznačnica za prividnu nedodirljivost. Jarci se doimaju kao neprobojne tvrđave koje zrače hladnoćom. Međutim, u trenutku kada su sigurni da su sami, nerijetko plaču i tuguju po cijelu noć. A kada jednom zadobiju vaše potpuno povjerenje i budu sigurni da ih nećete napustiti i povrijediti, pokazat će vam svoju istinski osjećajnu stranu i shvatit ćete da su osobe rođene u ovom znaku spremne sve učiniti za ljude koje vole i kojima vjeruju.
index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain