Prirodna maska za podmlađivanje kože (RECEPT)


Ukoliko ste već počeli da razmišljate da je vreme za podmlađivanje lica, preporučujemo vam da se okrenete prirodnom rešenju.

Recept koji preporučuju stručnjaci prirodne medicine jednostavan je, svima dostupan i koristi se već pet vekova. Ova maska odgovara svim tipovima kože, čisti je, hrani, ispravlja bore, prolepšava boju tena i poboljšava cirkulaciju.Maska za podmlađivanje
Priprema: Uzmite četiri šoljice. U prvu dopola sipajte mlevene ovsene pahuljice, dodajte maslinovo ulje, pa sve dobro promešajte. Drugu šoljicu napunite izblendiranom jabukom, sokom od pola limuna i kašikom meda te dobro promešajte. U treću šoljicu stavite kefir ili surutku i kašičicu sitne soli, ali neposredno pre nanošenja maske, da se ne rastvori. Četvrtu šoljicu napunite čajem od kamilice. Sadržinu prve šoljice nanesite na lice, vrat i dekolte, lagano masirajte kožu oko 3 minuta i ostavite da odstoji još 5 minuta. Preko nanesite sadržinu druge šoljice, izmasirajte i ostavite da odstoji 5 minuta. Potom vatom natopljenom u sadržaj treće šoljice skidajte masku i na kraju kožu isperite čajem od kamilice. Masku primenjujte dva puta nedeljno.
lekovito bilje.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain