Selenu Gomez izvrijeđao poznati dizajner, a onda dobio što je zaslužio


Ukusi su različiti, no samo bi netko tko ima ozbiljne probleme s vidom Selenu Gomez mogao nazvati ružnom.

A upravo to je sada napravio osnivač brenda Dolce&Gabbana Stefano Gabbana te razbjesnio brojne obožavatelje pjevačice diljem svijeta.Ispod fotografije objavljene na popularnom modnom Instagram profilu Diet Prada, koja je zapravo kolaž sa Selenom u pet različitih crvenih haljina, dizajner je odlučio ostaviti uvredljivi komentar na račun izgleda pjevačice i to na talijanskom.


"E proprio brutta!'' napisao je Stefano što u prijevodu na hrvatski znači "Jako je ružna!" te je i ispod komentara drugog korisnika u kojem je pisalo "izgleda kao Pomeranski špic" odgovorio sa "hahahahaha istina hahahaha".

Poznatom dizajneru ovo nije prvi put da bez povoda vrijeđa celebrityje, a nedavno je na istom Instagram profilu izvrijeđao i Kate Moss koja je u devedesetima nosila sve revije Dolce&Gabbane, piše People.

I Selena Gomez je nebrojeno puta nosila kreacije njegovog brenda pa su dizajnera s razlogom njeni obožavatelji razapeli u komentarima na društvenim mrežama. Dizajner je očito zaboravio da je Selena najpraćenija osoba na Instagramu, a dobio je upravo ono što je i zaslužio.
"Ja sam Talijan i ispričavam se za ovo što je Stefano Gabbana rekao, gotovo je! D&G ima prekrasnu odjeću, no on je ružan i odvratan. Selena je jedna od najljepših žena na svijetu. To kažu i znanost i ljudi, ne samo ja", "Neka netko makne Stefana Gabbanu s društvenih mreža", "Zbog ovakvih ljudi poput njega mlade djevojke diljem svijeta imaju iskrivljenu sliku ljepote. Tvoj komentar je odvratan i nadam se da ćeš izgubiti poštovanje modnog svijeta!" samo su neki od komentara pobješnjelih obožavatelja pjevačice na društvenim mrežama.

Iz Dolce&Gabbane oko ovoga se još uvijek nije nitko oglasio, pa čak ni sam Stefano. No s obzirom na njegovu neslavnu povijest, sumnjamo da će ga ovo zaustaviti u vrijeđanju ljudi. A ako ste dovoljno naivni da mislite da ipak hoće, pogledajte kako je prethodno odgovorio na slične kritike:

Objavu dijeli stefanogabbana (@stefanogabbana)

"Svim mojim hejterima", napisao je dizajner ispod odvratne slike koju je na svojem Instagramu objavio prošle godine.
index.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain