Sexy ideje za vatreniju svakodnevicu


Neka vaš odabir bude neko drugo mjesto i vrijeme za seks od uobičajenog...

1. Započnite dan tako da iskoristite dodire s dragim u kupaonici, privucite ga k sebi i naslonite se na zid. Raširite noge, a frajer neka vas podigne naslonjenu na zid. Dok ulazi u vas stisnite ga svojim bedrima što jače. Na taj način suzit ćete vaš vaginalni kanal, a čime ćete pojačati trenje i pojačati vam užitak.

2. Svaki vikend u popodnevnim satima vaš kauč može biti središte seksi igrica. Vaš frajer neka sjedne, a vi mu sjednite u krilo s raširenim nogama i podignite mu koljena do grudi. Lagano se nagnite unazad i spuštajte se s ispruženim rukama dok ne dotaknete pod na koji se možete osloniti. Nakon toga možete se pomicati naprijed - nazad, pri čemu širite i skupljajte koljena. Kako bi svog frajera jače osjetili stavite mu manji jastuk iza leđa, zbog čega će njegova pubična kost biti ispupčenija, a time i stimulacija vašeg klitorisa snažnija.

3. Kada dođete kući premoreni od napornog dana na poslu, odgovarat će vam da se malo opustite u toploj kupki. Kad se malo oporavite, podignite noge na rub kade, tako da vaš frajer može kleknuti između vaših nogu okrenut licem prema vama. Dok ulazi u vas, pljuskanje tople vode pojačat će užitak.

4. Dok pripremate večeru jednostavno se obucite, a donje rublje ostavite u ormaru. Dozvoljene su samostojeće čarape s halterima. U kuhinji samo podignite haljinu i guzom sjednite na rub sudopera. Neka vaš frajer uđe u vas i istovremeno vas ljubi po tijelu. Stisnite ga nogama oko struka i privucite ga još bliže. Poseban užitak doživjet ćete kombinacijom kratkih i brzih pokreta sa usporavanjem nakon šest do osam udara. Na taj način stimulirat ćete veći broj osjetnih živčanih završetaka.

5. Odlučili ste ranije prileći, ali još uvijek vam se ne spava? Spustite se uz krevet i na trbuh legnite na tepih. Neka vaš frajer ulazi u vas straga. Opustite se i zaboravite sve brige. Stručnjaci su dokazali da stres smanjuje dotok krvi u pubičnu regiju i na taj način smanjuje snagu samog orgazma.
cosmopolitan.hr

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain