Svaki znak horoskopa ima svoje vrline. Znate li koje su vaše?


Svaki znak ima svoje vrline iz kojih crpi unutrašnju snagu.

Ovan
Iako može navesti na pogrešan trag, pripadnici ovog znaka najbolji su u odustajanju. Budući da vole da imaju kontrolu nad svojim životom i situacijama u kojima se nalaze, oni će prvi otići ako zaključe da nešto nema smisla, crpi previše energije i čak ako je bolno – preseći sve veze i krenuti dalje. Oni će prvi dati otkaz na lošem poslu, ostaviti cigarete ili okončati toksičnu ljubavnu vezu.

Bik
Jaka strana karaktera pripadnika ovog znaka u teškim situacijama je to što gotovo uvek ostaju racionalni i sa obe noge na zemlji. Čak i dok svi oko njih ne znaju šta će se dogoditi, Bikovi imaju nekoliko mogućih scenarija događaja i analiziraju načine na koje se mogu pripremiti na njih. Svojim logičkim umom tako često predviđaju i vrlo lukavo i promišljeno reaguju.

Blizanci
Pripadnici ovog znaka se u konfliktima snalaze bolje od bilo koga drugog. Oni svađu ne vide kao način izbacivanja agresije, već priliku da reše i razjasne stvari koje ih muče. Iako znaju da nametnu svoj stav, neće imati problem da saslušaju drugu stranu i zaista će želeti da se stvari reše na zadovoljstvo svih.

Rak
Pripadnici ovog znaka zaista su neverovatni u situaciji bolesti njihovih bližnjih. Brižni i empatični, oni su najbolji njegovatelji i neko koga biste zaista želeli pored sebe da vas mazi, pazi i uteši. Sposobni su da ostanu smireni, puni topline i ljubavi, čak i kad se svima drugima situacija čini bezizlazna, oni su pravo svetlo za druge ljude.
Lav
Pripadnici ovog znaka rešenje pronalaze i u situacijama koje izgledaju potpuno beznadežne. Zbog toga su oni neko koga želite da imate kraj sebe, da vas umiri i da vam pruži nadu. Lavovi retko očajavaju, njihova unutrašnja snaga leži u traženju novih rešenja, proaktivnosti i ne mire se sa sudbinom, pa je njihova mantra „gde ima volje – tu je i način.“

Devica
Pripadnici ovog znaka pravi su stručnjaci u rešavanju kriznih situacija, posebno onih koji se tiču njihovih bližnjih. Njihova unutarnja snaga vidi se u osećaju smirenosti dok svi ostali histerišu, Device izbegavaju dramu i usmeravaju se na rešenje. Tipično ćutljivi u takvim trenucima, možete računati na Device da „spasu stvar.“

Vaga
Pripadnici ovog znaka su pravi majstori za nove i pomalo neprijatne društvene situacije. Njihova lakoća uspostavljanja komunikacije, pronalaska zajedničkih tema i suptilnog zbližavanja, osobine su koje su nužne bilo da je reč o traženju novog posla, organizovanju zabave ili mirenju drugih, na Vagine diplomatske i društvene veštine se uvek može osloniti.Škorpija
Pripadnici ovog znaka imaju jedno jedinstveno umeće – preživljavanje. Čak i ako se radi o potpunom haosu, gubitku posla, borbom sa zavisnošću, razvodu braka ili smrti bližnjeg, možete računati da će se Škorpija izvući i stvoriti sebi novi život bez okretanja unazad. Krasi ih velik motiv i želja da prožive svoj život u potpunosti onako kako sami žele, a ne kako im situacija nameće.

Strelac
Pripadnike ovog znaka u pravilu odlikuje hrabrost, oni su spremni da rizikuju mnogo više nego svi drugi znakovi Zodijaka. Bilo da je reč o spasavanju drugih, brzom reagovanju ili nesebičnom žrtvovanju, računajte na to da će Strelac uraditi ispravnu stvar, što mu dolazi nagonski – bez želje za slavom ili hvalom. Plus, on potajno uživa u tom uzbuđenju.

Jarac
Pripadnici ovog znaka su od one vrste koja najbolje deluje pod pritiskom. Istovremeno moraju razmišljati o pet stvari, kako ne bi premašili rok i kako bi zadovoljili ljude oko sebe. Oni čak funkcionišu bolje pod pritiskom nego u opuštenim situacijama, pa dok bi svi drugi završili u bolnici od iscrpljenosti, Jarac daje 150 odsto sebe i dokazuje svoju vrednost.Vodolija
Pripadnici ovog znaka su prvaci u primirivanju osećajno napetih situacija, bilo da je reč o svađama, porodičnim napetostima, finansijskim brigama – Vodolije su svesne kako će to sve proći i da nema potrebe za očajavanjem. Njihov recept je okrenuti leđa nevolji i zabaviti se sa nečim drugim, a takav stav prenose i na zabrinute ljude oko sebe i pravi su lek za stres.

Ribe
Pripadnici ovog znaka imaju jednu veliku unutarnju snagu – a to je njihova intuicija. Oni će osećati da nešto nije dobro i pre nego što loša situacija krene da se odvija, a svoju pažnju će usmeriti na emotivno pomaganje drugima. Intuicija im pomaže i kod promene poslova, što je kod njih poprilično često. Odlično podnose udarce i veruju da će sutra biti bolje.
krstarica.com

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain