Uz ove rituale vikend će vam biti fantastičan i prelijep


Organizaciji vikenda pristupamo s velikom pozornosti. U naš planer upisujemo druženja s dragim prijateljima i vrijeme posvećeno raznim aktivnostima sa obitelji. Vikende koristimo i za male rituale koji će nam pomoći opustiti se, naučiti nešto novo, kao i sitne spa tretmane u udobnosti doma. Zbog toga je itekako važno tih 48h pravilno rasporediti kako bismo se riješili stresa nakupljenog kroz radni tjedan, obogatili um, napunili baterije i inspirirali se za sve avanture koje nas tek čekaju.

Ljeto je idealno vrijeme za 'outdoor' aktivnosti i punjenje baterija na svježem zraku.
Zbog toga se kao prva idealna aktivnost za ugodan vikend nameće druženje uz bazen ili zvukove morskih valova ili šetnja novim planinarskim putovima. Mir i spokoj koji sa sobom nosi boravak u prirodi odmah će izbrisati sve tragove nesuglasica na poslu i ljetnog čišćenja.
Šetnja gradom uz drage ljude i omiljenog ljubimca pomoći će vam da se malo razgibate, još jedanput zaljubite u arhitekturu grada, ali i provjerite što je novo u izlozima omiljenih dućana. Vaši mišići će postati snažniji, organizam otporniji, a vi znatno veseliji.


Svaka šetnja, posebice u ljetnim danima, zahtjeva bočicu vode i naravno kuglu (ili par) omiljenog sladoleda.

Piknik u prirodi je također sjajna ideja. Vaš doručak možete premjestiti u susjedni park, na krov zgrade ili u bakin vrt. Probudite kreativnost, kreirajte simpa užinu, ponesite društvene igre i pripremite mini obiteljsku zabavu.


Ovaj vikend svakako rezervirajte i vrijeme za sebe. Nahranite tijelo maskama od prirodnih namirnica iz vašeg hladnjaka.
Uživajte u ukusnim vinima koji već neko vrijeme čekaju na polici u vašoj kuhinji te si kreirajte opuštajući kutak na balkonu. Sve upotpunite odličnim štivom i ukusnim slasticama.

A za najslađi početak nedjeljnog jutra, preskočite navijanje budilice i poslužite doručak u krevet. Razmazite se domaćim džemom i kavicom spravljenom baš po vašoj mjeri i omiljenim štivom.

modamo.info

Nema komentara:

Objavi komentar

@zdravlje_i_ljepotain